Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2011-12-07
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164241597
Berättelsen om Esmara (e-bok)

Berättelsen om Esmara E-bok

E-bok,  Svenska, 2011-12-07

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Det är i Tornedalen hon har sitt hem, Esmara. Där finns den storslagna och rogivande naturen, den myllrande stora släkten med matriarken Martta Jo
och Gustav. Och där finns tryggheten och hennes arv, men även mörka minnen från en barndom som inte liknar någon annans.

Det har hunnit bli åttiotal när Esmara lämnar Tornedalen för Stockholm. Hon ska börja på Handelshögskolan och dessutom ta hand om släktens hyreshus på Dalagatan. Med iver och självförtroende tar sig den egensinniga Esmara an huvudstaden: hon utforskar annorlunda kärleksrelationer och fastighetsaffärer, udda vänskapsband och studier. Till slut träffar hon Ludde och livet tar en ny vändning.

Berättelsen om Esmara är en roman som tar oss med till såväl Tornedalen och en släkts starka traditioner som åttiotalets Stockholm med fastighetsboom, livligt uteliv och alternativa miljöer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Petra Östergren

  • Porr, horor och feminister

    Petra Östergren

    Feminismens grundidé är att varje kvinna själv ska få definiera sin situation och bestämma över sitt liv. Petra Östergren undrar varför detta inte gäller kvinnor inom porr- och sexbranschen, och varför får man aldrig höra sexsäljarnas egna röster?...

Bokvideo