Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2011-12-05
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164241634

Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött E-bok

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2011-12-05

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Alex bok med den säregna titeln Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött är berättelse om att förändras och om att hitta kärleken.

Alex Schulman, programledare, journalist, författare och bloggare, beskriver ett år, 12 månader, där allt ställs på ända och hela livet förändras. Det är en häftig berättelse om personlig utveckling och förändring, men framförallt är det en härlig kärlekshistoria ur det verkliga livet som inspirerar till att ta vara på livets tvära kast.

?Jag ska berätta om en lång rad på varandra följande händelser, några lyckliga, andra olyckliga, som kastade om min tillvaro på alla plan. Det är rättvist att säga att jag blev en ny människa. Det här är inte en historia från min barndom ? det här är en historia från nuet. Den tar sin början den första augusti 2008 och den tar slut den första augusti 2009. Det här är historien som förändrade mitt liv.?

En sommardag i juli 2008 separerar Alex Schulman från kvinnan han levt med i sex år. Med en resväska i vardera hand lämnar han förvirrad deras gemensamma lägenhet och beger sig ut på Stockholms gator. Han inser att han står inför en ny tillvaro, framför en ny sorts resa - han ser inte alls fram emot den.

På dagen ett år efter separationen föds hans dotter Charlie på BB i Visby.

Det här är den brokiga, underbara historien om allt som hände däremellan.

Det här är Alex Schulmans andra bok. Den självbiografiska Skynda att älska blev en stor försäljningsframgång, omtyckt av både läsare och kritiker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. uselt och tjatigt
  fredrika johansson, 22 juni 2014

  Ytterligare dåligt skrivet utav Alex Shulman.Håll dina kärleksförklaringar till hemmet.
  Detta är som att läsa FB status uppdateringar av en 14 åring.

 2. Att vara med henne...
  Bokälskaren, 14 februari 2013

  Alex Schulman blev ju till en början känd för sin blogg, och den elaka ton han höll. Man kan därför lugnt säga att den allmänna förvåningen var stor när han debuterade som författare med Skynda att älska, som var en sorts hyllning till hans bortgångne far. Efter det har Schulman visat sin mjuka sida alltmer, så förvåningen är inte lika stor över Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött, som handlar om hur han går vidare efter en uppslitande separ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Alex Schulman