Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Cato Isaksen & Marian Dahle (del 1)
Utgivningsdatum
2011-12-14
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164241849
Mörkermannen (e-bok)

Mörkermannen E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2011-12-14

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Uppe vid taket sitter en ventilationslucka som leder till en annan del av duschbyggnaden. Och ibland, precis när hon försöker somna, får hon för sig att någon iakttar henne, alldeles nära. Sommarjobbet på campingplatsen känns inte alls särskilt lockande längre.

Inte långt därifrån, i ett höghusområde, knuffas en kvinna ut från sin balkong på sjunde våningen. Det finns vittnen till händelsen och det råder inga tvivel om att det rör sig om ett mord. Men vem kan ha velat den ensamma kvinnan något illa?

Det blir kriminalkommissarie Cato Isaksen och hans kollegor som får ta itu med utredningen. Ett fall som leder dem både till den närliggande campingen och ända bort över gränsen till Värmland.
Allt skulle ha varit så bra om bara Cato hade sluppit samarbeta med nya kollegan Marian Dahle. Hon som är lika envis som Cato själv och som vägrar respektera regler och bestämmelser. Unni Lindell har än en gång skrivit en gastkramande kriminalroman som mottogs med strålande recensioner i hemlandet Norge.

Med Mörkermannen, som är den sjunde boken i serien om Cato Isaksen, befäster Unni Lindell sin ställning som en av Nordens ledande deckarförfattare.

"Ohyggligt bra. Stark Lindell-deckare med en raffinerad upplösning."
Dagbladet

"Mörk, skräckfylld, händelserik och spännand..."
VG
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mörkermannen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Seg och rörig
    Kenth, 30 april 2022

    Jag har har läst många av Unnis böcker, oftast ganska bra böcker. Tyvärr är så inte fallet med denna bok, något rörigare och tråkigare får man leta efter.
    Huvudpersonen i boken är en oärlig polis, som anser att alla medel är tillåtna för att lösa ett fall, även oärliga sådana. Försökte verkligen läsa klart dem, men efter 300 sidor så gav jag upp.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Unni Lindell