Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Cato Isaksen & Marian Dahle (del 1)
Utgivningsdatum
2011-12-14
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164241849
Mörkermannen (e-bok)

Mörkermannen (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2011-12-14

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Uppe vid taket sitter en ventilationslucka som leder till en annan del av duschbyggnaden. Och ibland, precis när hon försöker somna, får hon för sig att någon iakttar henne, alldeles nära. Sommarjobbet på campingplatsen känns inte alls särskilt lockande längre.

Inte långt därifrån, i ett höghusområde, knuffas en kvinna ut från sin balkong på sjunde våningen. Det finns vittnen till händelsen och det råder inga tvivel om att det rör sig om ett mord. Men vem kan ha velat den ensamma kvinnan något illa?

Det blir kriminalkommissarie Cato Isaksen och hans kollegor som får ta itu med utredningen. Ett fall som leder dem både till den närliggande campingen och ända bort över gränsen till Värmland.
Allt skulle ha varit så bra om bara Cato hade sluppit samarbeta med nya kollegan Marian Dahle. Hon som är lika envis som Cato själv och som vägrar respektera regler och bestämmelser. Unni Lindell har än en gång skrivit en gastkramande kriminalroman som mottogs med strålande recensioner i hemlandet Norge.

Med Mörkermannen, som är den sjunde boken i serien om Cato Isaksen, befäster Unni Lindell sin ställning som en av Nordens ledande deckarförfattare.

"Ohyggligt bra. Stark Lindell-deckare med en raffinerad upplösning."
Dagbladet

"Mörk, skräckfylld, händelserik och spännand..."
VG
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Unni Lindell