Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Cato Isaksen & Marian Dahle (del 3)
Utgivningsdatum
2013-03-06
Förlag
Piratförlaget
Översättare
Margareta Järnebrand
ISBN
9789164242099
Djävulskyssen (e-bok)

Djävulskyssen (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-03-06

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vivian Glenne är trettiosex år, har tre barn och sambo. Hon bor i radhus och jobbar på tvätten i köpcentret. Och hon har hemliga kärleksaffärer med andra män. En sen kväll i juli går hon ut i växthuset bakom radhuslängan. Morgonen därpå hittas hon död.

Omedelbart finns det två misstänkta gärningsmän: mannen i grannhuset och Vivians exman - pappan till äldste sonen - som länge bråkat med henne om pengar. I sin rädsla att även förlora sin pappa försöker tonårssonen rikta polisens misstankar åt ett annat håll: mot en man som förföljde Vivan i bil samma kväll som hon mördades.

Cato Isaksen, Marian Dahle och deras kollegor har ovanligt många spår att följa upp. Utredningen kring mordet är ett virrvarr av hemligheter, relationer och motiv. Plötsligt känns det som om precis alla i Vivians omgivning har något att dölja...

Unni Lindell är en mästare på att väva täta, skrämmande historier som utspelar sig mitt i en vardag vi kan känna igen oss i. Handlingen drivs ofta framåt i ett hetsigt, nästan febrigt tempo och med en känsla av att den oundvikliga katastrofen närmar sig. Djävulskyssen är inget undantag. Boken klättrade direkt upp till förstaplatsen på topplistorna när den utgavs i Norge.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Unni Lindell