Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-09-11
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164242204
1989 - leva eller överleva (e-bok)

1989 - leva eller överleva E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2013-09-11

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Det börjar vårvintern 2013 då två systrar får veta att deras mamma Wenche bragts om livet. Eller så börjar det mycket tidigare, då en människas längtan efter frihet lämnade så många spår i andra människors liv. Eller kanske börjar det 1989? Så många försvann det året. I snön. I musiken. I spriten.

1989 är också året då familjerna som vanligt samlats för påskfirande på Optun, det lilla pensionatet i den vackra Gudbrandsdalen i Norge. En helg som kommer att förändra livet för dem alla.

Kanske är det en spänningsroman där ett dödsfall hänger ihop med det förflutna och ger eko till en annan tid. Eller så är det en kärlekshistoria där flickan och pojken kommunicerar via musiken. Möjligen är det en kärleksförklaring till böcker och musik. Framförallt handlar den om skillnaden mellan att leva eller att bara överleva.

Linda Skugge är producent för Teater Brunnsgatan Fyra, driver eventbyrån Skugge & co och skriver böcker. Sigrid Tollgård arbetar på produktionsbolaget ITV Studios Nordic, just nu är hon föräldraledig och bosatt i Los Angeles med familjen. 1989 - leva eller överleva är systrarna Skugge och Tollgårds första gemensamma roman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av 1989 - leva eller överleva. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Det här var en mycket bra bok tycker jag, även om jag...
  Britt-Marie Kullin, 18 september 2013

  Det här var en mycket bra bok tycker jag, även om jag faktiskt inte helt förstod den.

  Tyckte att den var bra skriven, och jag gillade personporträtten. Jag tycker också om att den följde olika personer, och även att den utspelades i olika tider.

  Extra roligt med alla musikhänvisningar till åttiotalet var det också.

  Men som sagt var, så förstod jag inte boken riktigt helt, hur allt hängde ihop på slutet.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna