Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Cecilia Lund (del 7)
Utgivningsdatum
2014-06-18
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164242334
Blodssystrar (e-bok)

Blodssystrar (e-bok)

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-06-18
49
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Serien om barnmorskan Cecilia Lund har fått en efterlängtad sjunde del. Precis som tidigare i serien handlar Blodssystrar om vardagsliv, relationer, och familjedraman i kombination med nervpirrande spänning.

Cecilia står på egna ben efter skilsmässan. Under en dramatisk förlossning på sjukhuset där hon jobbar avlider en ung mamma och hennes baby. I medierna rasar en hätsk debatt om vårdbesparingar och Cecilia kontaktas av den bortgångna kvinnans fästman. Hon är helt oförberedd på vad som sedan sker.

En ung gravid kvinna hittas medvetslös under en gångbro och Cecilia engagerar sig i fallet - med fara för sitt liv - samtidigt som hon försöker finnas till hands för sin egen familj.

Katerina Janouch har vunnit många trogna läsare med böckerna om Cecilia Lund, tack vare sina skildringar av kvinnors liv och vardagens dramatik.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Blodssystrar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Mkt läsvärd
  Christine , 5 maj 2018

  plöjer bok efter bok... beroendeframkallande att följa Cecilia Lund ... spännande och igenkännande situationer,väntar nu med spänning på sista boken.. mkt läsvärda böcker

 2. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 18 juni 2014

  Jag har läst alla böcker som Katerina Janouch har skrivit. Hon är en av mina absoluta svenska favoritförfattare. Hennes bästa böcker är, enligt mig, serien om barnmorskan Cecilia Lund.

  "Blodssystrar" är den sjunde boken i serien. Här är en länk till min recension av den sjätte boken, och det finns också länkar där till dom fem tidigare böckerna. (Och den här recension är till största delen likadan som recensionen till "Nattsländan").

  Jag tycker att Katerina har gjort sig e... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Blodssystrar