Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Martin Benner-deckare (del 2)
Utgivningsdatum
2015-03-30
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164242518

Mios blues E-bok

(10 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-03-30

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Var är Mio?

Vad hände egentligen på Mios dagis den där sista dagen? Mot sin vilja har Martin Benner dragits in i jakten på den försvunne fyraåringen. Så länge barnet är borta, kommer inte den hänsynslösa maffiaorganisationen att lämna honom i fred. Desperat följer Martin upp de få spår som finns.

Men Mios försvinnande är inte Martins enda problem. Han måste också bringa klarhet i vem som försöker sätta dit honom för mord som han inte begått. Han blir allt mer paranoid för var dag som går. Vem kan följa honom så nära utan att själv bli synlig?

Jakten på sanningen ställer honom inför ett ohyggligt dilemma: Kan han rädda både Mio och sig själv? Eller krävs ytterligare offer för att Martin Benner ska få ro?

Mios blues tar vid där den dramatiska thrillern Lotus blues slutade.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mios blues. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Otroligt bra författare!
    -, 25 december 2020

    Verkligt bra dessa två Blues-böcker. Lite "hårdkokt" språk typ gamla Mike Hammer-böcker vilket tyder på att författaren är väldigt mångsidig. Karin Olsson är en otroligt bra författare som alla borde läsa.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kristina Ohlsson