Hudhunger (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Rosanna Wilde (del 1)
Utgivningsdatum
2016-01-26
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164242761
Hudhunger (e-bok)

Hudhunger (e-bok)

(8 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-01-26

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Rosanna Wilde har fyllt fyrtio, hon lever i ett avsvalnat äktenskap och är en författare som inte skrivit en rad på flera år. Plötsligt en dag står en man i hennes kök. Han heter Samuel och ska under en tid bo i gästhuset. Rosanna kastas in i en oväntad känslostorm som får allt det invanda att vändas uppochned.

I tre korta romaner om kvinnlig sexualitet öppnar Katerina Janouch dörren till lusten, begäret och passionen. Trilogin handlar om en mogen kvinnas erotiska uppvaknande. Om åtrå och hemligheter, men också om makt, svartsjuka och utanförskap. Men framför allt om längtan - livets blodröda bultande puls.

Detta är första delen i trilogin. Del två utkommer i april 2016, del tre hösten 2016.

Katerina Janouch är författare. Hon är också Sveriges främsta sex- och samlevnadsexpert och medverkar regelbundet i såväl TV som tidningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hudhunger. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 27 januari 2016

    Katerina Janouch tillhör absolut en av mina favoritförfattare. Jag tycker väldigt mycket om hennes serie om barnmorskan Cecilia Lund. Jag har läst alla dom åtta böckerna i serien som hittills har utkommit, och jag ser fram emot dom kommande böckerna som är planerade. Här är en länk till min recension av den senaste boken, Barfotaflickan.

    Hudhunger är den första boken i en ny serie av Katerina Janouch. Det är en planerad trilogi som handlar om den drygt fyrtioåriga Rosanna Wilde. Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katerina Janouch