Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hanne Wilhelmsen (del 9)
Utgivningsdatum
2016-06-29
Förlag
Piratförlaget
Översättare
Margareta Järnebrand
ISBN
9789164242815
Offline (e-bok)

Offline E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-06-29

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
HANNE WILHELMSEN ÄR TILLBAKA

Hanne Wilhelmsen får högst oväntat besök av sin gamla kollega Billy T. som hon inte haft kontakt med på många år. Just då skakas de omgivande kvarteren av en kraftig explosion. En islamisk samlingslokal har sprängts och tjugotre människor mist livet.

En fundamentalistisk grupp säger sig stå bakom och skräcken hos Oslos invånare ökar för varje vecka som går, utan att polisen kommer närmare gärningsmännen. De verkar helt enkelt inte existera, vare sig i verkligheten eller på nätet.

Hanne Wilhelmsen, som länge levt isolerad, har inlett ett nytt samarbete med norska polisen. Hon ser samband mellan dåtid och nutid - och insikterna skrämmer henne.

Men de har bara sett början. Något ännu värre är på väg att hända.

Offline är en intensiv spänningsroman om främlingsfientlighet och extremism, men också om hur svåra upplevelser förändrar tillvaron för alltid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Offline. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 29 juni 2016

    Det finns många exempel på bra norska kriminalromanförfattare, och Anne Holt är definitivt en av dom.

    Jag har läst flera böcker tidigare av henne, och här är länkar till mina recensioner av några av dom senaste böckerna, Sudden Death, och Flimmer, som hon skrev tillsammans med Even Holt, och så Död i skugga, Frukta inte, och 1222 över havet.

    Offline är en välskriven och spännande kriminalroman, som känns mycket aktuell, och handlar om rasism och extremism. Rekommenderas absolut.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anne Holt