Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-09-02
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164242853
Florence Stephens förlorade värld (e-bok)

Florence Stephens förlorade värld E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-09-02

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Huseby bruk var i början av 1900-talet Smålands mäktigaste egendom, masugnens eld dånade, skogen och jorden bar rikedom till familjen Stephens. Det var i denna ljusa tillvaro Florence växte upp.

Men livet igenom hade hon en stor svaghet - sin starka kärlek till kungahuset - och hon blev ett lätt offer när ögonstenen prins Carl och hans skrupelfria vän gjorde entré. Det tog inte många år förrän Florence var barskrapad och Huseby bruk stod på ruinens brant.

"Husebysaken" blev en av de skandaler som skakade Sverige på femtiotalet. Florence Stephens förtrollade värld sjönk sakta ner i mörkret. Hon förlorade sitt slott och sitt kungarike.

Detta är sannsagan om Florence Stephens märkliga liv.

"Med sprudlande berättarglädje skapar Lena Ebervall och Per E Samuelson en spänningsroman av ett av Sveriges största och märkligaste rättsfall."
Maj Sjöwall
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Florence Stephens förlorade värld. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbar bok
    Yourgene. (Virsbo), 15 februari 2021

    Ebervall Samuelsson fångar på ett underbart sätt dessa människoöden, man både upprörs och lockas till skratt, en bok jag verkligen rekommenderar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ebervall & Samuelson