Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-09-07
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164242877
Kysstäckt (e-bok)

Kysstäckt (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-09-07
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns som ljudbok i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Rosanna Wildes erotiska noveller har rönt framgång och hon har blivit lite av en kändis. Hon blir flitigt uppvaktad och får många romantiska förslag. Oväntat nog kommer även ett erbjudande från Rosannas före detta man Nathan. Han bor nu med sin älskarinna, den unga Solange, men saknar Rosanna. Därför föreslår han att Rosanna ska flytta in, för att pröva på en alternativ livsstil.

Rosanna tvekar. Att återvända till Nathan är att ta ett steg tillbaka till det gamla. Det känns inte rätt. Men vad är det rätta? Hur bör man leva för att äntligen bli tillfredsställd?

Katerina Janouch är författare och sex- och samlevnadsexpert. Kysstäckt är den tredje delen i berättelsen om en mogen kvinnas sexuella uppvaknande. Tidigare har Hudhunger och Nakenlek utkommit.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kysstäckt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3,5 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 14 september 2016

    "Katerina Janouch tillhör absolut en av mina favoritförfattare. Jag tycker väldigt mycket om hennes serie om barnmorskan Cecilia Lund. Jag har läst alla dom nio böckerna i serien som hittills har utkommit, och jag ser fram emot dom kommande böckerna som är planerade. Den senaste boken i serien heter Skugghäxan.

    Kysstäckt är den tredje boken i en ny serie av Katerina Janouch. Dom två första delarna heter Hudhunger och Nakenlek. Bokserien skiljer sig en hel del från böckerna om Cecili... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Kysstäckt