Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Björndansen (del 2)
Utgivningsdatum
2017-01-11
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164242914
En bror att dö för (e-bok)

En bror att dö för (e-bok)

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-01-11
49
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns som ljudbok i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Leo torkar bort blodet i hallen. Han är fjorton år och städar upp efter sin pappa för sista gången. De är ensamma nu. Det är han som ska ta hand om sina yngre bröder medan pappa sitter i häktet och mamma ligger på sjukhus. Och han vet hur. Han ska maskera sig och begå sin första kupp.

Flera år senare öppnas fängelsegrindarna och han släpps ut i frihet efter en serie extremt våldsamma bankrån. Och han har ett enda mål - han ska begå det perfekta brottet och ta tillbaka det som inte finns, pengarna som samhället glömde bort.

Den här gången ska han inte blanda in sina bröder, inte lämna spår som leder tillbaka. Men plötsligt händer det som inte får hända. Misstaget som bjuder in kriminalkommissarie John Broncks och som ändrar spelreglerna - drar du in min bror, drar jag in din bror.

En bror att dö för är den fristående fortsättningen på Björndansen - en välskriven, spännande, dramatisk, omvälvande kriminalroman. En berättelse om att genomföra den perfekta kuppen. Om kärlek och hat bröder emellan. Om den sortens band som ibland är starkare än blodsband. Om dikt som blir verklighet och dikt igen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En bror att dö för. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 25 januari 2017

  Den här boken, En bror att dö för, är en fristående fortsättning på boken Björndansen, som utkom för knappt tre år sedan.

  Björndansen tyckte jag var en helt fantastiskt bra bok, som helt klart fick högsta betyget från mig. Här är en länk till min recension av den.

  En bror att dö för, är också en mycket bra bok. Den växlar mellan dom tre brödernas barndom och uppväxt, och tiden när dom är vuxna och har kommit ut från deras respektive fängelsestraff.

  Kan absolut re... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Roslund & Thunberg

Bloggat om En bror att dö för