Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hanne Wilhelmsen (del 10)
Utgivningsdatum
2017-07-05
Förlag
Piratförlaget
Översättare
Margareta Järnebrand
ISBN
9789164242990

I stoft och aska E-bok

(5 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-07-05

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
2001 omkommer treåriga Dina i en tragisk bilolycka. En tid senare dör flickans mor under mystiska omständigheter och fadern Jonas döms för dådet.

När fallet många år senare hamnar på cold case-utredaren Henrik Holmes bord försöker han övertyga sin mentor Hanne Wilhelmsen om att Jonas sannolikt blev oskyldigt dömd. Men hon är helt upptagen av något annat: en känd, främlingsfientlig bloggare har begått självmord, och Wilhelmsen vägrar acceptera att sanningen är så enkel.

Tillsammans ger sig Holme och Wilhelmsen i kast med de båda fallen och blottlägger gamla lögner och hemligheter. Men det är mer bråttom än de har förstått - ett barns liv står på spel. Och en man som har förlorat allt vill att andra nu ska få lida.

Med I stoft och aska tar Anne Holt ännu en gång pulsen på vårt samhälle i en engagerad och skickligt vävd spänningsroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I stoft och aska. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 12 juli 2017

    Det finns många exempel på bra norska kriminalromanförfattare, och Anne Holt är definitivt en av dom.

    Jag har läst flera böcker tidigare av henne, och här är länkar till mina recensioner av några av dom senaste böckerna, Sudden Death, och Flimmer, som hon skrev tillsammans med sin bror, Even Holt, och så Offline, Död i skugga, Frukta inte, och 1222 över havet, som hon har skrivit ensam.

    Anne Holt levererar alltid bra, tycker jag. Kanske inte en av mina allra största favorit... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anne Holt