Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Det stora århundradet (del 8)
Utgivningsdatum
2018-09-05
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164243300

De som dödar drömmar sover aldrig E-bok

(22 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-09-05

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Nu är det 70-tal. Vänstervågen från 1968 ter sig närmast som en idyll jämfört med det krig som håller på att växa fram mellan Europas säkerhetstjänster och en alltmer splittrad vänsterrörelse. Det blir bokstavligen en fråga om liv eller död. Eric Letang arbetar på dagarna som biträdande jurist på Henning Sjöstrands famösa advokatbyrå. Men på nätterna och fritiden ingår han i en hemlig säkerhetstjänst inom den vänster som försöker organisera försvaret mot en hela tiden aggressivare statlig fiende. Hans stora kärlek Gertrude verkar som advokat i Hamburg medan klimatet hårdnar och hon får uppleva hur hennes vänner undan för undan fängslas eller dödas. I Sverige arbetar statens hemliga agenter efter västtysk förebild för att försöka provocera fram en öppen konfrontation mellan terrorister och staten. För den motståndsrörelse där Eric Letang ingår blir det ett allt farligare spel. Samtidigt som släkten Lauritzen växer och en ny generation föds. De som dödar drömmar sover aldrig är den åttonde delen i serien om Det stora århundradet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av De som dödar drömmar sover aldrig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Foer oss som var unga 1968

    Insider perspektiv av IB affaeren och som kaenns aennu viktigare idag att faa syn paa i dagens situation. Om att haalla huvudet kallt gentemot tyranniets framvaexande idag.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jan Guillou