På topplistor
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-05-31
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164243447
Henrys hemlighet (e-bok)

Henrys hemlighet (e-bok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-05-31
141
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Advokaten Martin Benner älskar antikviteter. När hans vän Henry dör, får han ett erbjudande han inte kan motstå: att överta Henrys andel i en antikhandel i New York. Men lyckan blir kortvarig. Martin blir uppsökt av en man som hävdar att Henry inte alls dog av sin sjukdom, utan blev mördad. Samtidigt märker Martin att han är övervakad. Någon smyger kring hans hus på natten och lämnar avtryck i snön.

Snart tvingas Martin in i en febrig jakt på sanningen om Henry. Sökandet leder honom till en kyrka med för mycket makt och en antikhandel med dunkla affärsmetoder. Martin får allt svårare att skilja sanning från lögn och vän från fiende.

Vem var egentligen Henry Schiller? Och vad hände den dagen han dog?

Henrys hemlighet är en spännande och intrikat kriminalroman om hur spår från det förflutna inte går att gömma. Men också en berättelse om familjelojaliteter och det svåra i att göra dem beständiga. Boken är en fristående fortsättning på romanerna Lotus blues och Mios blues.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Henrys hemlighet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 5 juni 2019

    Kristina Ohlsson tillhör en av mina favoritförfattare. Jag har läst alla hennes vuxenböcker och några av barn- och ungdomsböckerna. Här är länkar till mina recensioner av två av hennes tidigare böcker. Sjuka själar - en helt fristående bok. Syndafloder - den sjätte och förmodligen sista boken i serien om Alex Recht och Fredrika Bergman.

    Henrys hemlighet är en fristående fortsättning på böckerna Lotus blues och Mios blues. Länkarna går till mina recensioner av böckerna.

    Jag... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Henrys hemlighet