Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Historierna som måste berättas (del 2)
Utgivningsdatum
2019-08-28
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164243478
Oskuld : historierna som måste berättas (e-bok)

Oskuld : historierna som måste berättas (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-08-28
139
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Natten efter sin artonårsfest försvinner Linn Alvén spårlöst. Det sista livstecknet är en snapchatbild tagen klockan 04.40 på Medborgarplatsen på Södermalm.

Ett halvår efter det uppmärksammade försvinnandet kopplas kriminologiprofessor Kajan Berglund in för att hjälpa polisen. En ovanlig åtgärd, vilket kompliceras ytterligare av att utredningen leds av hennes exman, spaningsledaren Micke Lund.

I jakten på vad som hänt Linn får Kajan hjälp av sin tillfälliga inneboende, den nyblivna mamman och journalisten Aida Svantesson, som även hon blir besatt av att ta reda på Linns öde. Är den bild som Linn gett av sitt liv till sina följare verkligen den sanna?

Samtidigt som Kajan och Aida kommer närmare och närmare sanningen störs Kajan av att en journalist börjar gräva i hennes eget förflutna.

Oskuld är en thriller om eskalerande kvinnohat, nätet som brottsplats, och att vara ung i en verklighet där alla är lyckade. Romanen är den andra, fristående boken om Aida Svantesson och Kajan Berglund.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Oskuld : historierna som måste berättas. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 4 september 2019

    Oskuld är Kicki Sehlstedts andra bok, och den är en fristående fortsättning på boken Sweet Lolita, som kom ut för drygt ett år sedan. Jag har även läst Sweet Lolita, och jag tyckte att den var mycket bra. Och jag blev inte heller besviken på Oskuld.

    Jag tycker mycket om huvudpersonerna i boken, Kajan och Aida. Och jag tycker mycket om själva storyn i boken. Tycker att dom här raderna, från beskrivningen av boken, förmedlar bra vad boken handlar om: "Oskuld är en thriller om eskaleran... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kicki Sehlstedt