Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Det stora århundradet (del 9)
Utgivningsdatum
2019-08-30
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164243485

Den andra dödssynden E-bok

(12 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-08-30

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En ny generation Lauritzen ger sig in i fastighetsbranschen och i en ekonomisk kapplöpning som leder till väldiga vinster. Eller avgrunden.

Eric Letangs advokatbyrå ställs inför helt andra påfrestningar i form av den moralpanik som leder till incestmål och terroristrättegångar där rader av oskyldiga kommer att dömas. Det rättsliga sammanbrottet kulminerar därefter i mordet på landets statsminister.

1980-talets vildsint egoistiska stämningar är på väg att bli det socialdemokratiska folkhemmets svanesång. Allt kan hända. Och det händer.

Den andra dödssynden är den nionde delen i Jan Guillous romansvit Det stora århundradet - en berättelse om mänsklighetens största, grymmaste och blodigaste århundrade.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den andra dödssynden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En besvikelse
    Håkan Bäcklund, 17 september 2019

    Jag har läst samtliga böcker i serien och de första tre-fyra var riktigt bra. Spännande, intressanta och tankeväckande. Sen planade det ut och "Den andra dödssynden" blev en besvikelse. Författaren har tappat greppet, är måttlös i detaljbeskrivningar av oväsentligheter (exempelvis maträtter och vinsorter). Misslyckade försök till lustifikationer och helt irellevanta utländska talesätt.
    Trist, men inte särskilt förvånande, att författaren kroknade och mal på tomgång innan han nådde målet ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jan Guillou