Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Esther Edh & Fabia Moretti (del 2)
Utgivningsdatum
2020-05-05
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164243645
De rättslösa (e-bok)

De rättslösa (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-05-05
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När några unga utländska säsongsarbetare försvinner på den italienska landsbygden startas en internationell utredningsgrupp med Esther Edh och Fabia Moretti i spetsen. Snart leder spåren till en enslig gård ägd av en välkänd maffialedare och den karismatiske polisen Corrado Sanna fattar det kontroversiella beslutet att skicka dit en undercoveragent.

Bakom en mur av tystnad uppdagas sakta en verksamhet präglad av grymhet och en farlig katt-och-råtta-lek börjar, med ett brottssyndikat som inte tycks ha något att förlora.

Samtidigt, på en ort inte långt därifrån, bor en mamma som varje natt skickar ut sin lille pojke på ett uppdrag som kommer att få ödesdigra konsekvenser.

I Stockholm dras Esther Edh in allt djupare i det laddade förhållandet med sin älskare. Men Johnny följer en ondskefull plan som snabbt utvecklar sig till ett hot, även för Esther.

De rättslösa är en berättelse om ett cyniskt spel där människor skoningslöst offras. Där en europeisk rättskipning ställs mot brottslingar som inte skyr några medel för att nå profit. Och om hur det är att stå helt utanför samhällets skydd och vara rättslös.

Romanen är den andra fristående delen i serien om Esther Edh och Fabia Moretti och deras kamp mot internationell brottslighet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Malin Thunberg Schunke

  • Ett högre syfte

    Malin Thunberg Schunke

    "En fantastisk bok, den bästa jag har läst på flera år." Maj Sjöwall "En isande trovärdig thriller ... Malin Thunberg Schunke gör en nagelbitarthriller av en obehagligt trovärdig historia" Lotta Olsson, Dagens Nyheter "En ...

  • Whose Responsibility?

    Malin Thunberg Schunke

    The growing attention being paid to transnational criminality and the emergence of new models of state cooperation make it necessary to reconsider the traditional features of human rights enforcement. This book provides a comprehensive analysis of...