Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Esther Edh & Fabia Moretti (del 3)
Utgivningsdatum
2021-06-09
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164243898
Bara ett spel (e-bok)

Bara ett spel E-bok

(2 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-06-09

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Pengar, maktspel, svek och den stora drömmen om att lyckas

Ett exklusivt party på en yacht i Stockholms skärgård slutar i dramatik. Kort därefter kontaktar någon Eurojust i Haag och läcker hemlig information om grova brott i en känd fotbollsklubb i London. Spåren leder in i en värld av pengar, glamour och framgång, men när den svenska åklagaren Esther Edh och hennes italienska chef Fabia Moretti börjar att nysta i fallet ställs de mot mäktiga och skrupellösa motståndare. Vem är egentligen uppgiftslämnaren och vilka motiv har han? Bakom fasaden pågår ett dunkelt och livsfarligt spel med andras liv som insats.

En roman om makt, svek och girighet i en värld där brottslingar bara har en regel: att det inte finns någon regel. Det är samtidigt en drabbande berättelse om en stark vänskap och om den stora drömmen att lyckas. Och om hur längtan efter kärlek kan göra dig blind.

Bara ett spel är den tredje fristående delen i serien om Esther Edh och Fabia Moretti och deras kamp mot internationell brottslighet. Malin Thunberg Schunke är docent i straffrätt och har arbetat som åklagare. Hon är född i Skövde men bor i Hannover och på Sardinien med sin familj. Hennes första bok Ett högre syfte belönades med Svenska deckarakademins debutantpris.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Malin Thunberg Schunke