Au revoir Agneta (e-bok)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Agneta (del 2)
Utgivningsdatum
2023-03-17
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164244444

Au revoir Agneta E-bok

(10 röster)  |  Läs 4 recensioner
E-bok,  Svenska, 2023-03-17

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Uppföljaren till succén Je m'appelle Agneta är här!

Äntligen har Agnetas liv fallit på plats. Nu vet hon precis var och hur hon vill leva sitt det: i Saint Carelle, tillsammans med Einar, Bonnibelle, Fabien, katterna, ostarna, kindpussandet, vinet, baguetterna och klostret. Men hur stadigt ett medeltida kloster än står, kan det faktiskt falla i bitar av en enkel knackning på porten. I alla fall om det är ett oväntat myndighetsbesök som tränger sig på. Med en enda knackning slås den magiska världen Agneta gjort till sin sönder. Einar vet allt om förgänglighet och att inget varar för evigt. Så han bestämmer sig med en axelryckning för att klinga av tillsammans med sitt kloster. Agneta ser hur klostret och Einar försvinner framför henne. Klinga av? Aldrig i livet! I stället samlar Agneta ihop sina trupper Fabien, Bonnibelle, Paul och de andra för att rädda klostret. De har varken pengar, makt, ordning eller reda att slåss med. Däremot har de vansinnigt vackra underkläder.

I Au Revoir Agneta går solen obönhörligt ner över klostermuren. Skymningens strålar brinner bakom dignande aprikosträd och gamla statyer, och Agneta tänker på sandslott. Är det verkligen värt att bygga sandslott när tidvattnet ändå sveper dem med sig vid dagens slut? Med det tar Agneta på sig sina vackraste underkläder och bestämmer sig för att övervinna precis alla tidvatten.

Emma Hamberg är en av våra mest hyllade och älskade författare, och hennes karaktäristiska livsglädje och människokärlek syns på varje sida.

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Au revoir Agneta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ok
  -, 30 juni 2023

  Gillade den först böttre. Denna kändes som att det var ett försök att få ett avslut

 2. Hmm
  -, 18 maj 2023

  Tyckte bättre om första boken. Den här kändes mer grå på något sätt. Kändes lite väl flummigt med hennes samtal med verkligheten.

 3. Underbar
  -, 4 maj 2023

  Älskar! Första var också otroligt fin men denna ännu ett snäpp upp.

 4. Underbar!
  -, 19 april 2023

  Gillade den första boken men denna var ännu bättre. Rolig, som den första men också mer djup.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Emma Hamberg