Okänd avsändare (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Linje 17 (del 3)
Utgivningsdatum
2023-01-20
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164244468

Okänd avsändare E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-01-20

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sagt om deckarserien Linje 17:

"Rappt och trovärdigt berättat" Expressen Söndag

"Jag vågar redan nu gissa att serien kommer bli en klassiker i svensk deckarlitteratur." Upsala Nya Tidning

En avdankad journalist avrättas brutalt i södra Stockholm. Efter att i flera år ha försörjt sig på swishdonationer verkar de spekulativa skriverierna ha kommit ikapp honom. När polisen Jack Karlberg utreder fallet leder spåren till kriminella gäng. Är mordet en hämndaktion eller behövde offret tystas?

Poliskollegan Lina Kruse nystar i en härva av bedrägerier som drabbar Bagarmossens mest sköra, de åldringar som efter ett liv av hårt arbete berövas på sitt livs besparingar. Hon får oväntad hjälp av tidningsreportern Malle, och spåren leder dem in i en skrämmande värld där girigheten saknar gränser.

OKÄND AVSÄNDARE är en kriminalroman om brott som slår mot samhällets mest sårbara. Det är den tredje delen i serien Linje 17 där vi får följa poliserna Lina Kruses och Jack Karlbergs vardag i Stockholmsförorten Bagarmossen.

Den verklighetsnära deckarserien Linje 17 är skriven av journalisten LISA BJERRE och författaren till deckarserien Höga kusten SUSAN CASSERFELT.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Okänd avsändare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 7 februari 2023

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Okänd avsändare, av författarna Lisa Bjerre & Susan Casserfelt, är den tredje boken i deckarserien Linje 17. Dom två första böckerna heter Ensamt vittne och Eko av ett skott. Jag har läst dom båda två, och tyckte mycket om dom båda. Och det gjorde jag även om den här boken, för den var lika bra som dom två tidigare. Jag tycker mycket om huvudpersonerna i böckerna, det var intressanta fall i den här boken, och det är kul att läsa om miljöer som jag kä... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna