Eventuellt uppsåt : att döda ortens gangsters (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Firma Hamilton & Ponti (del 2)
Utgivningsdatum
2023-03-28
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164244499

Eventuellt uppsåt : att döda ortens gangsters E-bok

(16 röster)  |  Läs 6 recensioner
E-bok,  Svenska, 2023-03-28

Styckköp

180

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hamilton & Ponti till er tjänst!

Journalistveteranen Erik Ponti och hans gamle vän från förr, underrättelseofficeren Carl Hamilton, är inte vilka pensionärer som helst.

Närmast som hobby har de inlett ett projekt som går ut på att sabotera telefoner och datorer för landets alla telefonbedragare.

Men när Putins Ryssland anfaller Ukraina förändras förutsättningarna radikalt. Carl Hamilton återinkallas i tjänst och plötsligt får de två vännerna tillgång till hisnande militära resurser. Inom kort har de utvecklat en form av elektronisk krigföring som skulle kunna förinta hela den organiserade brottsligheten.

Men då ställs de inför ett avgörande dilemma: Helgar ändamålet vilka medel som helst?

Med Eventuellt uppsåt - Att döda ortens gangsters fortsätter serien med de två välbekanta roman-personerna i ett kärt återseende. Den ena med oöverträffade kunskaper och erfarenheter av militära operationer, den andra med intellektuell kapacitet och journalistiska bedrifter i bagaget. Tillsammans bildar de firma Hamilton och Ponti.

Med tre avslutade romanserier och över 13 miljoner sålda böcker enbart i Sverige är Jan Guillou ett av våra mest betydande författarskap. Under fem decennier har han fängslat, engagerat och underhållit en stor läsarskara.

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Eventuellt uppsåt : att döda ortens gangsters. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intrigen och närheten
  -, 13 maj 2023

  Älskar intrigen, samhällsanalysen, modet och att jag upplever mig komma nära Guillou. Läsvärd och högsta betyg.

 2. Min favoritförfattare.
  Per Westlind (Toronto), 29 april 2023

  Jag har läst alla böcker om Carl Hamilton och hans medarbetare. Kunde inte missa vad och var de är i deras äldre dagar. Lite besviken men läsvärd.

 3. Ovanligt seg
  Jonny, 24 april 2023

  Fokus ligger till stor del på krämpor i ålderdomen och förfasan om en högerregering i Sverige. Väldigt lite action jämfört med tidigare böcker om Hamilton och Ponti.

 4. Nej nej nej
  Vera Li, 18 april 2023

  Ärligt talat jag gäspade mig igenom hela boken och undrade bara när den skulle ta slut. Passar säkert bra till de äldre som kanske gillar Jannes stil, eller vad man ska kalla det. Men från och med nu läser jag nog inget mer av honom.

 5. Guillou är Guillou
  -, 5 april 2023

  Att läsa Guillou och förvänta sig något annat än Guillou - hans politiska uppfattningar, hans metod och språk - är ju ganska eljest. Hur som helst, kul bok! Gubben håller på, respekt.

 6. En bok som kunde blivit bra
  Vincent Lindberg, 2 april 2023

  Ja, vad ska man säga? Här bänkar man sig med en bok av en utmärkt författare och förväntar sig en intrig som gör att man inte kan släppa boken. I stället får man en intrig avklarad på 25 sidor med resten fylld med författarens farhågor/fördomar att landet Sverige kommer att gå under om det blir en borgerlig regering stödd av nazister ( läs SD) efter valet i september 2022. Allt detta i ett senilt upprepande kryddat med diverse historieförfalskning. Att boken ändå får två stjärnor beror på för... Läs hela recensionen

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Jan Guillou