Blod (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
414
Utgivningsdatum
2004-12-01
Upplaga
1
Förlag
Månpocket
Översättare
Ingela Bergdahl
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Blood
Dimensioner
180 x 110 x 26 mm
Vikt
220 g
SAB
Hce
ISBN
9789170012204
Blod (pocket)

Blod

Pocket Svenska, 2004-12-01

Slutsåld

"För dig som längtar efter en psykologisk thriller med kärlek, svek, mord och konst." TaraEn psykologisk thriller om tre kvinnor vars liv tvinnas samman - av vänskap och misstro, av svartsjuka, kärlek och mord.När konstnären och formgivaren Norrie Blum äntligen finner kärleken är det med en gift man. Halvhjärtat försöker hon avsluta den destruktiva relationen, men passionen är för stark och för första gången i sitt liv är hon förälskad på allvar.Ett stipendium till Radcliffe College ger henne en efterlängtad möjlighet att på heltid få ägna sig åt sitt konstnärliga skapande. Bland hennes nya grannar finns den chilenska författaren Clara och den vackra indiska poeten Levi, två kvinnor vars liv på gott och ont flätas samman med Norries.När ett  brutalt mord inträffar på universitetsområdet förändrar det Norries tillvaro i grunden - ingenting kommer någonsin att bli sig likt."Kuslig, smygande spänning." Tara"Blod är stark och omskakande och jag ser redan fram emot efterföljaren."Trollhättans Tidning"Stark psykologisk thriller!" Allas Veckotidning
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Patricia Traxler

  • Forbidden Words

    Patricia Traxler

    "It wasn't the words that killed, itWas the wilderness between the words, Like the wilderness of God, The catch of breath beyond a prayer, The wait, the long way homeFrom candle's gleam." From "The Words" Forbidden Words, Patri...

Bloggat om Blod

Övrig information

En psykologisk thriller om tre kvinnor vars liv tvinnas samman - av vänskap och misstro, av svartsjuka, kärlek och mord.

När konstnären och formgivaren Norrie Blum äntligen finner kärleken är det med en gift man. Halvhjärtat försöker hon avsluta den destruktiva relationen, men passionen är för stark och för första gången i sitt liv är hon förälskad på allvar.

Ett stipendium till Radcliffe College ger henne en efterlängtad möjlighet att på heltid få ägna sig åt sitt konstnärliga skapande. Bland hennes nya grannar finns den chilenska författaren Clara och den vackra indiska poeten Levi, två kvinnor vars liv på gott och ont flätas samman med Norries.

När ett brutalt mord inträffar på universitetsområdet förändrar det Norries tillvaro i grunden - ingenting kommer någonsin att bli sig likt.