Uppdrag: Pappa (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
261
Utgivningsdatum
2005-06-01
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Dükler, Hannes (red.)
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
140 g
SAB
Oac,Ohjb
ISBN
9789170012686
Uppdrag: Pappa (pocket)

Uppdrag: Pappa

Pocket Svenska, 2005-06-01

Slutsåld

En bok om att bli och vara pappa. Fjorton män, bl.a. Dogge Doggelito, Olle Palmlöf och Fredrik Sahlin, delar med sig av sina upplevelser och erfarenheter av papparollen. Om pappakurser, nattning, att våga kräva hälften, vad som händer med kärleken, sexlivet och kompisarna samt om rädslan att tappa kontrollen m.m.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Uppdrag: Pappa

Övrig information

Utbudet av böcker om pappor, av pappor, för pappor är lätträknat. Nu kommer Uppdrag: Pappa med fjorton personliga berättelser av pappor som ger sin syn på den största och mest oslagbara omställningen i livet. Detta är pappornas egen bok.
Läs roliga, angelägna, smärtsamma, viktiga och tänkvärda historier om hur Dogge Doggelito, Olle Palmlöf, Fredrik Sahlin och ytterligare elva pappor hanterar papparollen. Om att genomlida grabbiga pappakurser. Om att förlösa sin egen dotter hemma. Om att skiljas. Om att få ett handikappat barn. Om att bli pappa mot sin vilja. Vad som händer med kärleken och sexlivet. Att tappa kontrollen. Att berätta för sina barn att man blivit förälskad i en annan man. Att respektera skogränsen.

Men även om att inte acceptera bilden av pappan som enbart lekledare och hjälpreda. Att vara osynlig inför barnmorskor och BVC-personal. Om rätten till sin egen blöjreklam. Att kräva hälften. Att ta sig tid. Att vara där. För, som Magnus, Brasse och Eva sa: Där är där man inte är, här är här där man är.