Trollbunden (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
28
Utgivningsdatum
2005-09-01
Förlag
Månpocket
Översättare
Britt Marie Thieme
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Spellbound
Dimensioner
177 x 110 x 20 mm
Vikt
160 g
SAB
Hce
ISBN
9789170012983
Trollbunden (pocket)

Trollbunden

(1 röst)
Pocket Svenska, 2005-09-01

Slutsåld

"Läsning för rent nöjes skull? Trollbunden är oslagbar!"Joe är snygg, vältränad, charmig och framgångsrik. Kvinnor älskar Joe och det är en ytterst besvarad kärlek.Att vara gift med Joe är inte lika roligt. Alice, som har gjort allt för att vara den perfekta hustrun, känner ändå att hon inte riktigt räcker till. Och ryktena om hans snedsprång med vackra kvinnor börjar bli allt svårare att negligera. Men han har alltid varit hennes stora kärlek - att bryta upp känns omöjligt.När de flyttar till New York ser Alice det som en nystart. När de sedan hittar ett drömhus på landet i Connecticut, är det som om Alices liv äntligen får en mening och hon slår sig till ro.Men Joe blir allt mer rastlös och det dröjer inte länge förrän han upptäcker att det finns lika många tillfällen till förströelse med andra kvinnor här som på andra sidan Atlanten.Jane Green bor i London där hon tidigare arbetade som journalist. Hon skriver på ett charmigt och roligt sätt om vänskap, kärlek och karriär. I Månpocket finns även hennes succéroman Babyfeber.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jane Green

Bloggat om Trollbunden

Övrig information

Joe är snygg, vältränad, charmig och framgångsrik, Ja, ni vet allt det där som kvinnor fantiserar om. Men Joe är ingen fantasi, han är högst verklig och väl medveten om sin attraktionskraft. Kvinnor älskar Joe och det är en ytterst besvarad kärlek.

Att vara gift med Joe är inte lika roligt. Alice, som har gjort allt för att vara den perfekta hustrun, känner ändå att hon inte riktigt räcker till. Och ryktena om hans snedsprång med vackra kvinnor börjar bli allt svårare att negligera. Men han har alltid varit hennes stora kärlek och hon är som trollbunden av honom. Att bryta upp ter sig helt omöjligt.

När de flyttar till New York ser Alice det som en chans för nystart till dem (och en möjlighet att lägga allt gammalt groll bakom sig). När de sedan hittar ett drömhus på landet i Connecticut, är det som om Alices liv äntligen får en mening och hon slår sig till ro. Men Joe blir alltmer rastlös och det dröjer inte länge förrän han upptäcker att tillfällen till en tids förströelse med andra kvinnor är lika många här som på andra sidan Atlanten ...