Ett enda ögonblick (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
359
Utgivningsdatum
2006-03-01
Förlag
Månpocket
Översättare
Lennart Olofsson
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Just one look
Dimensioner
180 x 110 x 25 mm
Vikt
220 g
SAB
Heq.01=c,Hce
ISBN
9789170013478
Ett enda ögonblick (pocket)

Ett enda ögonblick

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2006-03-01

Slutsåld

Av författaren till Berätta inte för någon, Borta för alltid och Ingen andra chans."...de flyfotade romanernas mästare." Östersunds-PostenNär Grace hämtar familjens nytagna semesterbilder, trillar ett gammalt foto på hennes man Jack ur fotopåsen. Förbryllad frågar hon honom hur det hamnat där - men det enda svar hon får är att bilden inte alls föreställer honom. Morgonen därpå är Jack spårlöst försvunnen. Polisen är ovillig att hjälpa Grace, och hon påbörjar därför sitt eget sökande efter maken. Snart tvingas hon dock inse att hennes man inte alls är den han utgett sig för att vara. Dessutom visar det sig att Grace inte är den enda som letar efter Jack. En välkänd gangster, en tystlåten yrkesmördare och en FBI-agent är också ute efter honom. När så Graces barn hotas, tvingas hon ut på en våldsam resa för att finna sanningen - och spåren leder rakt mot hennes eget dunkla förflutna ..."I en Coben-roman finns inte en död sekund och Ett enda ögonblick är inget undantag." Östersunds-Posten"Ytterst få författare kan försätta läsaren i det transliknande tillstånd som de flesta förknippar med barndomens favoritböcker. Coben lyckas med det." Booklist
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Ett enda ögonblick. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Omöjlig att lägga ifrån sig!
  Gocka, 20 september 2007

  Det var länge sedan jag kände mig så lockad att sträckläsa en bok. Jag bar den med mig i handväskan och läste överallt så snart jag fick någon minut över. Jag har nästan missat att stiga av bussen och har bränt vid mat läsandes denna bok. Detta var min första "Coben-deckare" men jag lovar att det blir fler.

 2. Spännande
  Martin, 8 augusti 2006

  Harlan Coben är "den oväntade thrillerns" mästare. Denna bok är inget undantag, det är helt enkelt bra läsning rakt igenom för dig som söker en spännande bok!

 3. Kanon!
  Saralo, 26 april 2006

  Den här författaren kan konsten att hålla läsarens intresse vid liv. Man kan bara inte lägga boken ifrån sig.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Harlan Coben

Övrig information

Grace Lawsons liv vänds upp och ner när hon hittar ett gammalt foto på sin man Jack bland de nya semesterbilderna. Hur det har hamnat där är ett mysterium, och värre blir det när Jack förnekar att fotot föreställer honom. Idyllen i villaförorten får ett abrupt slut när Jack försvinner och Grace kastas in i en våldsam jakt efter sin man. Hon inser snart att Jack inte är den man hon trodde att han var och att deras liv tillsammans är byggt på en lögn. Men Grace är inte den enda som letar efter Jack, och plötsligt dyker det upp personer om hon sedan länge försökt glömma. När ledtrådarna obönhörligt leder mot henne själv förstår hon att det är dags att konfrontera sitt smärtsamma förgångna och ta reda på vad som verkligen hände under rockkonserten som nästan kostade henne livet. Ett enda ögonblick är en berättelse om hur det förflutna plötsligt kan sätta käppar i hjulet när man minst anar det. En helt vanlig kvinna får använda all styrka och allt mod hon kan uppbringa för att rädda sin man undan döden och för att komma till ro med sina minnen. En enda blick är en nagelbitare från första till sista sidan.