Människa utan hund (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Barbarotti (del 1)
Antal sidor
528
Utgivningsdatum
2007-03-01
Förlag
Månpocket
Dimensioner
178 x 109 x 29 mm
Vikt
260 g
SAB
Hc
ISBN
9789170014598
Människa utan hund (pocket)

Människa utan hund

roman

(26 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket,  Svenska, 2007-03-01

Slutsåld

Första delen av fyra med kriminalinspektören Gunnar Barbarotti. Familjen Hermansson samlas för att fira pappa Karl-Eriks och äldsta dottern Ebbas födelsedagar. Natten före bemärkelsedagen går sonen Robert ut och kommer aldrig tillbaka, sedan försvinner Ebbas son Henrik. Barbarotti tvingas se familjens mörka hemligheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Människa utan hund. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ekvilibristiskt
  Per Nellevad, 27 januari 2014

  Boken är bra men onödigt lång. Författaren skulle med fördel ha kunnat komprimera den något. Ibland blir det lite väl ordekvilibristiskt.

 2. Känslorna lika viktiga som kriminalhistorien
  Åsas Bokblogg, 9 februari 2011

  Det här är en riktigt spännande bok. Svår att lägga ifrån sig.

  Två personer ur samma familj försvinner spårlöst två nätter efter varandra. Men innan försvinnandet hinner man som läsare få en rätt god bild av familjen, som sannerligen har sina problem. Fast problemen är inte ovanligare än att det mycket väl skulle kunna vara så i ganska många familjer.
  Ganska långt in i boken (som är på 500 sidor) sker försvinnandet. Det är då kriminalinspektör Gunnar Barbarotti, en ganska alldagl... Läs hela recensionen

 3. Mästerverk av Nesser
  Patrik, 27 januari 2008

  Hade ej läst Nesser tidigare. Handlingen, en familjeträff för att fira födelsedagar, låter inte så upphetsande men personskildringarna och författarspråket griper tag i en direkt. Nesser öser på och håller igen om vartannat vilket gör att det är svårt att lägga ifrån sig boken. Väntar otåligt på pocketutgåvan av nästa bok i denna kommnde triologi. Läs den!

 4. Seg läsning...
  Bosse, 17 augusti 2007

  Det här var den första bok jag läst av Håkan Nesser och jag blev riktigt besviken. Boken kändes seg och den skulle kunna kortas ner med 100 sidor i den inledande delen där familjen prsenteras. Slutet av boken var något mer spännande men inte alls överraskande utan förutsägbart. Jag rekommenderar inte denna bok.

 5. Läsvärd!
  Bokälskare, 8 juli 2007

  Trodde i min enfald att jag inte gillade Håkan Nesser och fattade inte varför jag köpt denna bok. Men ack ty, den var kanonbra och jag ser framemot att fortsätta läsa om Gunnar Barbarottis vedermödor. Rekommenderas varmt.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Håkan Nesser