Blodörn (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
326
Utgivningsdatum
2007-05-01
Förlag
Månpocket
Översättare
Björn Linné
Originaltitel
Blood eagle
Dimensioner
178 x 110 x 21 mm
Vikt
200 g
SAB
Hce
ISBN
9789170014901
Blodörn (pocket)

Blodörn

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2007-05-01

Slutsåld

"Handlingen pulserar framåt" Sydsvenskan

Ni har sett vad jag kan åstadkomma. Det är nu min heliga plikt att fortsätta, precis som det är er plikt att stoppa mig. Det kommer att ta lång tid för er att hitta mig, Fabel.

Två kvinnor har blivit mördade, offer för den bestialiska vikingariten blodörn. Risken är stor för att fler offer kommer att skördas. Kriminalkommissarie Fabel på Hamburgs mordkommission har inga andra ledtrådar än kryptiska mejl från någon som kallar sig Son of Sven och upplyser honom om nästa offer - när det redan är för sent.

Hur ska Fabel och hans kolleger kunna hitta en mördare som inte lämnar några spår efter sig och vars offer verkar slumpmässigt utvalda? Snart står det klart att motivet är mycket mer ondskefullt än någon av dem kunnat ana. Fabel påbörjar en skrämmande resa in i de mörkaste skrymslena av en människas själ ...

Craig Russell föddes i Skottland 1956. Blodörn är den första thrillern i en serie om kriminalkommissarie Fabel på Hamburgs mordkommission.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Blodörn. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Så nära en femma...
    --, 1 september 2007

    Vilken härligt spännande thriller! Kriminalkommissarie Fabel och hans kollegor har allt för att utvecklas till levande karaktärer i en härligt spännande serie. Flera mord för ständigt handlingen framåt. I just rätt sekund avslöjas något nytt för att hålla läsarens uppmärksamhet på topp. Jämfört med andra kriminalare har den här mindre strålkastarljus riktat mot huvudkaraktären och mer mot själva handlingen. Att Blodörn inte får en femma i betyg beror på att det mot slutet fanns avsnitt... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Craig Russell

Bloggat om Blodörn