Nästa sak på min lista (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
280
Utgivningsdatum
2008-04-01
Förlag
Månpocket
Översättare
Cecilia Berglund
Dimensioner
178 x 110 x 18 mm
Vikt
160 g
SAB
Hce
ISBN
9789170016004
Nästa sak på min lista (pocket)

Nästa sak på min lista

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2008-04-01

Slutsåld

Varm, tankeväckande och rolig - svår att lägga ifrån sig!

20 saker att göra innan jag fyller 25

Så lyder rubriken på den lista June Parker av en händelse får i sin hand efter att 24-åriga Marissa dött i en bilolycka. Hon bestämmer sig för att själv utföra de saker som finns med på listan, ett beslut som försätter henne i de mest omöjliga situationer ...

Junes 34-åriga liv har hittills mest gått på slentrian. Hon engagerar sig inte särskilt mycket vare sig i jobbet, kärleken eller familjen. Men nu får hon verkligen veta att hon lever. Bland de punkter hon måste utföra på listan finns: Kyssa en främling, åka helikopter och - det svåraste av allt - förändra någons liv.

Och det är bråttom, alt måste vara färdigt till vad som skulle varit Marissas 25-årsdag.

Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nästa sak på min lista. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lättläst och bra!
    Tinaeh, 13 februari 2012

    Boken handlar om June Parker, som råkar vara inblandad i den bilolycka som blir hennes medpassagerares Marissas död. Av en slump upptäcker June en lista som Marissa har skrivit som innehåller 20 saker att göra innan hon fyller 25 år. June döljer listan för Marissas anhöriga, men bestämmer sig för att genomföra listan som en slags respektfylld gest.

    Jag sträckläste den här boken! Man kommer in i handlingen snabbt och den blir svår att lägga ifrån sig. Mycket humor gör att den är lätt ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jill Smolinski