Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
House of Night (del 2)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
368
Utgivningsdatum
2010-04-16
Förlag
Månpocket
Originaltitel
Betrayed
Medarbetare
Eklund, Karin (form)
Dimensioner
180 x 110 x 25 mm
Vikt
190 g
SAB
uHc
ISBN
9789170017698
Sveket (pocket)

Sveket

(17 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket Svenska, 2010-04-16

Slutsåld

Den är väldigt lik vår egen vardag, man går i skolan, fikar med kompisar eller har en nördkväll med Star Wars-filmer. Men det är också en värld där vampyrer lever helt öppet (japp, de är sjukt snygga) och fruktansvärda saker lockas upp ur underjorden. En värld med mycket magi, kärlek och död!
Äntligen känns det som om Zoey har hittat sin rätta plats. I Nattens hus passar hon in! Den mäktiga Neferet är hennes mentor, någon som verkligen stöttar Zoey och som hon kan lita på när det är svårt. Hon har också fått vänner, pojkvän (eller två egentligen, men Heath är ju människa, inte en alldelels bra kombination) och själva Nyx, nattens gudinna, har visat att Zoey är en person med förmågor utöver det vanliga (även för en vampyr).Men så händer det som inte får hända i den sköra relationen mellan vampyrer och människor: Mänskliga tonåringar hittas döda och mycket tyder på att det är vampyrer som ligger bakom morden.
"Sveket" är del 2 i House of Night-serien. Del 1 heter "Vampyrens märke" - läs den också så att du vet hur allt började!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Sveket. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. superbra serie
  kerstin fagerström, 26 september 2014

  hej, den var helt suverän hela serien. ser fram emot den sista delen. kan rakomendera den till alla som gillar vampyer o odöda.

 2. Älskar faktum att serien inte förlorar sin charm ett...
  Pamela K, 29 november 2013

  Älskar faktum att serien inte förlorar sin charm ett par böcker in. Älskar dem och kommer att läsa dem alla!!

 3. En spännande och bra bok fast jag är 44 år och jag...

  En spännande och bra bok fast jag är 44 år och jag älskar när jag kan leva mig in i böcker jag läser och inte kan släppa, var tvungen att köpa flera i serien vill verkligen veta hur det går.

  Rekommenderar boken starkt!

 4. Sveket
  Bokälskaren, 10 maj 2012

  Zoey har funnit sig till rätta i Nattens hus; har fått några riktigt goda vänner och en ny pojkvän (förutom "nästan ex-pojkvännen", som hon fortfarande har ett komplicerat band till). Skolans överstteprästinna och rektor; den fantastiska Neferet, har nästa blivit som en extramor för Zoey, och allt hade varit perfekt, om det inte hade varit för att de elever som inte klarat av förvandlingen utan dött på skolan verkar återkomma, i form av spöken- eller något annat, ännu värre...

  Precis... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna

Bloggat om Sveket