Svart ängel (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
House of Night (del 4)
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2011-02-11
Förlag
Månpocket
Dimensioner
178 x 110 x 25 mm
Vikt
215 g
SAB
uHce
ISBN
9789170018459
Svart ängel (pocket)

Svart ängel

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2011-02-11

Slutsåld

Zoeys värld är väldigt lik vår egen vardag: man går i skolan och man hänger med kompisar. Men det är också en värld där vampyrer lever öppet (ja, det är sant att de är sjukt snygga) och fruktansvärda saker lockas upp ur underjorden. En värld med mycket magi, kärlek och död!
Livet suger verkligen när ens kompisar är förbannade på en. Och det blir inte lättare av att man vet att man förtjänar att de tycker att man är en riktig skit. För en vecka sedan hade Zoey tre pojkvänner och ett speciellt gäng med väldigt goda vänner som litade på henne och ställde upp för henne. Nu har hon bara en katt kvar!
Som tur är verkar det som om iskalla haggan Afrodite börjat tina upp och bli mänskligt och Stevie Rae är tillbaka, typ ... Och en ny elev kommer till skolan: James Stark. Han visar sig ha en väldigt ovanlig gåva och en hel del i bagaget.
Neferet verkar extremt nöjd med att Stark har flyttats från sin gamla skola till Tulsa. Han passar perfekt in i hennes planer. Målet med alla hennes förberedelser och listiga intriger stiger bokstavligt talat upp ur underjorden.
Spring åt andra hållet fort som f-n, Zoey! Detta är del 4 i House of Night-serien. De första delarna heter Vampyrens märke, Sveket och Utvald. Häng med till vampyrnästet i Tulsa, Oklahoma!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Svart ängel. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Svart ängel
    Bokälskaren, 13 maj 2012

    Zoey börjar trassla till det alltmer för sig; förra veckan hade hon inte en, inte två, utan tre pojkvänner- Nu finns ingen av dem kvar, och dessutom är hennes vänner arga på henne, på grund av att hon har ljugit för dem- men hon var ju tvungen- Eller..?

    Stevie Ray återfår alltmer av sin mänsklighet, och förvandlas till... En röd vampyr- Något som aldrig tidigare funnits! Även hennes "zombievampyrkompisar" genomgår en förändring; de blir röda vampyrelever. Ingen av dem är sig dock rik... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

Bloggat om Svart ängel