Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
364
Utgivningsdatum
2011-06-10
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Scheutz, Sofia (form)
Dimensioner
178 x 110 x 22 mm
Vikt
200 g
SAB
Hc
ISBN
9789170018725

Jag älskar dig inte

(28 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket, Svenska, 2011-06-10
51 kr
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Hämnden smakar inte bäst serverad kall

Lotten har en familj, en man hon älskar högt och två barn hon sätter före allt annat. Definitivt före sig själv. Hon vet ju att äktenskap innebär kompromisser och vem skulle hon vara om hon inte såg till att familjen mådde bra? Men när Per en dag lämnar henne räcker inga kompromisser längre. Hela Lottens värld rasar samman: utan kärnfamiljen är hon ingen.

Vägen tillbaka är lång och smärtsam - men så småningom vaknar tanken på hämnd.

Jag älskar dig inte är en väl avlyssnad skildring inifrån ett äktenskap i kris. Med sälta och humor gestaltar Christina Stielli den mödosamma men ändå möjliga vägen tillbaka till ett eget liv.

"Christina Stiellis skilsmässoroman Jag älskar dig inte är halsbrytande ärlig, smärtsam och humoristisk. En bok att både älska och hata."

Hillevi Wahl, Metro

"Christina Stielli lyckas med att ge alla gifta kvinnor en röst innifrån äktenskapets lås och bom. Dialogen, som känns välavlyssnad och verklighetstrogen, är författarens starkaste kort."

Femina
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Jag älskar dig inte
 2. +
 3. Allt för din skull

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allt för din skull av Christina Stielli (pocket).

Köp båda 2 för 99 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Jag älskar dig inte. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Jag fick ett avslut efter att ha läst boken
  Malin, 15 juli 2014

  Jag har nyligen blivit lämnad, lämnad av min sambo som en dag sa "Jag älskar dig inte". Hela min värld vändes upp och ner. Jag känner igen mig i Lotten så mycket och tror faktiskt på att en mindre hämd kan vara bra.
  Jag fick ett avslut, det låter kanske märkligt men jag känner igen mig så mycket och hur svårt det än är att gå vidare inser man vad man glömt och tappat bort.
  Kan rekommendera boken varmt om du nyligen genomgått en separation, annars är det nog svårt att förstå boken.

 2. Klockren. Det blev en total aha upplevelse eftersom...
  Cinnamon Kindkvist, 3 december 2013

  Klockren. Det blev en total aha upplevelse eftersom jag själv är mitt i en skilsmässa och blev smått ställd av orden. Den är samtidigt väldigt jobbig att läsa så det blir inte många sidor åt gången.

 3. Gick inte att sluta läsa denna bok! Den handlade till...
  Carina Holding, 16 juli 2013

  Gick inte att sluta läsa denna bok! Den handlade till stora delar om kvinnans jobbiga tid som hon försattes i då maken plötsligt lämnade henne men kändes trots det inte deprimerande. Helt klart läsvärd och en klar igenkänningsfaktor för dem som blivit lämnade men även för dem som lämnat.

 4. Mycket trovärdig
  Marie K, 9 juli 2011

  Jag dras omedelbart in i den dramatiska berättelsen om ett äktenskap där ena parten bestämmer sig för att trycka på STOP. Den andra parten stannar på PAUS. Berättelsen är trovärdig och känslorna är starka och medryckande. Jag skrattade och jag grät. Det är lätt att känna igen sig i olika situationer som utspelas i boken. Det går inte att förutsätta vad som kommer att hända på nästa sida och därför lyckas den hålla intresset uppe. Jag sträckläste boken! Rekommenderas varmt!

 5. Helt underbar
  Lena, 26 juni 2011

  Köpte den för att ha nåt att läsa i sommar och blev totalt uppslukad som fort jag började. Följa denna kvinna som från att ha gjort allt för sin man till att bli totalt självständig.
  De två barnen som dras mellan sina föräldrar,men som ändå med sitt sätt att vara ,gör att man inte kan göra annat än att vilja läsa mer och följa med.

Visa alla 5 recensioner

Bloggat om Jag älskar dig inte