Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
429
Utgivningsdatum
2011-07-08
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Scheutz, Sofia (form)
Dimensioner
178 x 110 x 26 mm
Vikt
240 g
SAB
Hc
ISBN
9789170018923
Hitta vilse (pocket)

Hitta vilse

(29 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2011-07-08
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När Frida Fors, i konkurrens med hundratals andra, blir anställd på kvällstidningen Aftonpressens nyhetsredaktion känns det som en revansch. Äntligen ska hon slippa korttidsvikariaten och osäkerheten och flytta till Stockolm, staden där allting händer. Hon ser framför sig ett liv fyllt av spännande jobb, vänner och förhoppningsvis kärlek.

Men ingenting blir som hon tänkt sig. Knappt har hon hunnit börja förrän hon måste sluta. Sist in, först ut är den hårda läxan. Plötsligt står hon ensam i en ny stad med en alldeles för dyr andrahandslägenhet och utan jobb i sikte. Motvilligt tvingas hon söka nya kontakter, vilket leder henne in på okända vägar.

En reportageresa till Mallorca och ett oväntat jobberbjudande får henne att fundera på var hennes egna gränser går. Mot vem eller vilka är det viktigast att vara lojal, och vad är hon själv beredd att offra? I arbete och kärlek.

Hitta vilse är en charmig roman om en företagsam men vilsen tjej som på sin trevande färd genom storstadsdjungeln slutligen lär sig att hon måste stå upp för det hon tror på.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hitta vilse. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jättemysig bok.
    Cosmonova, 7 januari 2012

    Läsvärd "trallvänlig" roman med en tillräckligt trovärdig historia för att man ska knyta an till den och vilja veta hur det går eftersom det faktiskt (nästan) skulle kunna vara en själv. Inte den bästa bok jag läst men absolut läsvärd!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Carin Hjulström