Vilja av sten (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
En sann historia
Antal sidor
419
Utgivningsdatum
2005-03-01
Förlag
Bra Böcker
Översättare
Jan Risheden
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Between a rock and a hard place.
Illustrationer
foto
Dimensioner
220 x 141 x 35 mm
Vikt
640 g
SAB
Hcee
ISBN
9789170021367
Vilja av sten (inbunden)

Vilja av sten

Inbunden Svenska, 2005-03-01

Slutsåld

I april 2003 gav sig den 27-årige alpinisten Aron Ralston ut i Utahs b ergstrakter på en ensamklättring som skulle förändra hans liv. Ett ste nblock på flera hundra kilo rubbades ur sitt läge och klämde fast hans högra hand. Efter tre dagar var hans vattenförråd slut. Efter fem dag ar insåg han att enda sättet att överleva var att amputera sin egen ar m. Han gjorde det med en slö fickkniv och tog sig därefter ner för en 20 meter hög klippvägg. Sedan vandrade han 10 kilometer innan en räddn ingshelikopter till sist kunde hämta upp honom.I den här boken berätta r Aron Ralston med egna ord om sin övermänskliga bedrift och om hur nä rheten till döden gav hans liv ett nytt innehåll.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Aron Ralston

Övrig information

I april 2003 gav sig den 27-årige alpinisten Aron Ralston ut i Utahs bergstrakter på en ensamklättring som skulle förändra hans liv. Ett stenblock på flera hundra kilo rubbades ur sitt läge och klämde fast hans högra hand. Efter tre dagar var hans vattenförråd slut. Efter fem dagar insåg han att enda sättet att överleva var att amputera sin egen arm. Han gjorde det med en slö fickkniv och tog sig därefter ner för en 20 meter hög klippvägg. Sedan vandrade han 10 kilometer innan en räddningshelikopter till sist kunde hämta upp honom.
I den här boken berättar Aron Ralston med egna ord om sin övermänskliga bedrift och om hur närheten till döden gav hans liv ett nytt innehåll.