När månen skiner (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
373
Utgivningsdatum
2006-03-01
Upplaga
1
Förlag
Bra Böcker
Översättare
Tove Janson Borglund
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
By the Light of the Moon
Dimensioner
180 x 110 x 25 mm
Vikt
220 g
SAB
Hce
ISBN
9789170023293

När månen skiner

(3 röster)
Pocket,  Svenska, 2006-03-01

Slutsåld

Ett motell i Arizona. En galen doktor tvångsinjicerar konstnären Dylan OConnor med ett okänt preparat. Han får veta att medlet antingen kommer att döda honom eller förändra hans liv på ett anmärkningsvärt sätt. Han får också veta att han måste fly eftersom det som nu flyter i hans ådror gör honom till ett lovligt byte för doktorns fiender. Ingen kan hjälpa honom, inte ens polisen. Han väg korsas av ståuppkomikern Jillian Jackson. Även hon har det mystiska preparatet i sitt blodomlopp. Tillsammans flyr de för livet och dras in i en tjugofyratimmars mardröm av terror och mystik, men också makalösa upptäckter.

Som så ofta vill Dean Koontz med den här romanen göra ett inlägg i en aktuell debatt, i det här fallet gäller det nanotekniken som av många ses som en revolutionerande möjlighet och av andra som ett dödsbringande hot.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Dean Koontz

Övrig information

Ett motell i Arizona. En galen doktor tvångsinjicerar konstnären Dylan OConnor med ett okänt preparat. Dylan får veta att medlet antingen kommer att döda honom eller förändra hans liv på ett anmärkningsvärt sätt.

Han får också veta att han måste fly eftersom det som nu flyter i hans ådror gör honom till ett lovligt byte för doktorns fiender. Ingen kan hjälpa honom, inte ens polisen. Hans väg korsas av ståuppkomikern Jillian Jackson. Även hon har det mystiska preparatet i sitt blodomlopp. Tillsammans flyr de för livet och dras in i en tjugofyratimmars mardröm av terror och mystik, men också makalösa upptäckter.

Som så ofta vill Dean Koontz med den här romanen göra ett inlägg i en aktuell debatt. I det här fallet gäller det nanotekniken, som av många ses som en revolutionerande möjlighet och av andra som ett dödsbringande hot.