De tre blir dragna (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Det mörka tornet (del 2)
Antal sidor
413
Utgivningsdatum
2007-09-01
Upplaga
1
Förlag
Bra Böcker
Översättare
Torsten Wahlund
Originaltitel
The Dark Tower 2: The drawing of the three
Illustratör/Fotograf
Phil Hale
Dimensioner
178 x 111 x 27 mm
Vikt
240 g
SAB
Hce
ISBN
9789170024542
De tre blir dragna (pocket)

De tre blir dragna

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2007-09-01

Slutsåld

I den andra delen av sitt fascinerande epos återvänder Stephen King till Det mörka tornet. Revolvermannen Roland av Gilead har på ett mystiskt sätt klivit genom en port i tidsväven som tar honom till 1980-talets Amerika, där han slår sig ihop med den provokative Eddie Dean och den modiga Odetta Holmes. En vild kamp har börjat där den undre världens ondska och utomvärldsliga fiender samverkar för att förhindra Rolands desperata jakt på Det mörka tornet. Genom att mästerligt väva samman mörka fantasier med kallhamrad realism, driver De tre blir dragna läsaren ständigt fram mot nästa kapitel.

Serien om Det mörka tornet utspelar sig i en värld fylld av besynnerliga omständigheter, ett fantastiskt bildspråk och oförglömliga karaktärer. Detta är Stephen King mest fantasifyllda historieberättande, en magisk blandning av fantasy och skräck som mycket väl kan vara hans främsta prestation. Serien knyter på ett intrikat sätt ihop hela Stephen Kings författarskap då de olika världarna i Det mörka tornet är sammansatta av platser, händelser och befolkade av karaktärer från hans tidigare böcker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av De tre blir dragna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Jätterolig läsning, jättespännande och otroligt roligt...
    Heidi, 10 november 2013

    Jätterolig läsning, jättespännande och otroligt roligt att få lära känna dessa nya karaktärer i Rolands Ka-Tet. Lika spännande som alltid och lika intressant som vanligt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Stephen King

Bloggat om De tre blir dragna