Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Kamelklubben (del 1)
Antal sidor
509
Utgivningsdatum
2008-05-01
Upplaga
1
Förlag
Bra Böcker
Översättare
David Nessle
Originaltitel
The Camel Club
Dimensioner
178 x 110 x 32 mm
Vikt
290 g
SAB
Hce
ISBN
9789170026447
Kamelklubben (pocket)

Kamelklubben

(22 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket, Svenska, 2008-05-01
38
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I utkanten av Washington DC huserar Kamelklubben. Den består av fyra udda och illa medfarna medlemmar, och är helt utan makt. Deras mål är att ta reda på "sanningen" om vad som händer i landet.
Den brokiga församlingen leds av en man med ett dunkelt förflutet som kallar sig Oliver Stone. Klubben ägnar dag och natt åt att granska fantasifulla konspirationsteorier,nyheter och myndigheternas förehavanden för att försöka finna sanningenoch ställa USA:s ledare till svars inför folket. Men inte i sina vildaste mardrömmarkan Stone föreställa sig den konspiration som Kamelklubben är på väg att avslöja...

Efter att ha bevittnat ett mord slungas klubben huvudstupa in i en intrig som sträcker sig ända in i Vita Huset, full av oväntade vändningar, högt spel och globala förvecklingar. Klubben slår sig ihop med Alex Ford, en veteran inom Secret Service, som motvilligt blir en av aktörerna i en av de mest rysliga incidenter som någonsin utspelat sig på amerikansk mark. Händelsen kan mycket väl leda till den slutgiltiga urladdningen mellan två skilda världar, och det enda som står i vägen för katastrofen är fem oväntade hjältar.

I Kamelklubben tecknar David Baldacci en skrämmande och levande bild av en värld som snart skulle kunna bli verklighet, och av den lilla grupp som har en möjlighet att hindra apokalypsen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Kamelklubben. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Riktigt bra
  Renniz (Järfälla), 2 september 2016

  Jag brukar inte vara den personen som gillar spion böcker eller böcker som på något sätt innehåller politik, men efter att ha tagit mig in i boken lite och tagit mig förbi den första delen som kan vara lite jobbig att läsa så griper den tag i en väldigt bra och man vill inget annat än att fortsätta läsa.
  Jag sträck läste den och direkt efter började jag på nästa del.
  Vill man ha spännande spion thrillers som har en hjälte som är nästintill oövervinnerlig så är denna PERFEKT för dig.
  Rekommenderar boken starkt.

 2. Spännande spionstory
  H.R Lindström, 1 april 2015

  Spännande spionstory som gör att man vil läsa fler böcker i serien! Jag sträckläste denna och de tre efterföljande under en semesterresa med god behållning

 3. En riktigt dålig bok med en helt osannolik intrig....
  Jan Eriksson, 16 juli 2013

  En riktigt dålig bok med en helt osannolik intrig. Mängder av små men mycket störande brister. Ex 1: En av huvudpersonerna anländer till ett möte direkt från sitt arbete som hamnarbetare. Han har skyddshjälmen i handen, de grova arbetshandskarna nedtryckta i bakfickan och MOCKASINER på fötterna. OK. Det kan vara ett översättningsfel.
  Ex 2 Den mkt tjusiga hjältinnan arbetar som jurist på departementet, ger pianolektioner och knäckar extra som bartender. Hon tar ett glas rödvin som drink f... Läs hela recensionen

 4. Spännande
  Tess, 21 september 2012

  Det tar en stund att komma in i boken men sedan griper den tag i en. Alla som sett och gillat tv-serien 24 kommer att känna igen sig litet i typen av intriger. Och ni kommer garanterat att gilla boken också. Rekommenderas till den som gillar politiskt maktspel och action.

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Kamelklubben