Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
334
Utgivningsdatum
2012-01-09
Upplaga
1
Förlag
Bra Böcker
Översättare
Helena Pryts
Originaltitel
Relentless
Dimensioner
230 x 165 x 30 mm
Vikt
680 g
SAB
Hce
ISBN
9789170026522

Utan nåd

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2012-01-09

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
John Meron är en lyckligt gift tvåbarnspappa som aldrig har varit i trubbel. En dag får han ett telefonsamtal som kommer att förändra hans liv för evigt. Hans kompis Jack Calley, en uppåtsträvande advokat i storstan, skriker på hjälp i telefonluren. Medan Meron lyssnar blir Calley mördad. Hans sista ord till sin mördare är de två första raderna i Merons adress.

Förvirrad och skräckslagen lyckas Meron samla ihop sina barn och lämna huset. I sista sekunden. Inom ett par minuter stannar en bil utanför huset och tre män stiger ur. De har kommit för att hämta honom. Han är jagad och har ingen aning om varför.

Samtidigt saknas hans fru och det ligger en oidentifierad kropp på hennes kontor. Polisen jagar nu Meron för mord och hans liv har förvandlats till ett helvete.

Utan nåd är Simon Kernicks stora genombrott i Storbritannien och fristående från hans tidigare utgivna böcker i Sverige.

"Den skakar om dig och släpper inte taget förrän du har läst ut den."
- Daily Mail
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Utan nåd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5
    Britt-Marie Kullin, 22 januari 2012

    Det här var en bra och spännande kriminalroman med mycket humor i. Jag har inte läst något av Simon Kernick förut, men det ska jag definitivt göra igen.

    När jag läste boken så tänkte jag på både Dean Koontz, Jonathan Hayes, och Linwood Barclay, trots att alla dom tre författarna är amerikanska, och Simon Kernick är engelsk. Men det var nog humorn i böckerna som gjorde det. Och också att den känns mycket manligt skriven. Ett snabbt tempo är det också i boken, och det händer något hel... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Simon Kernick