Heligt blod (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Edward Jenner (del 1)
Antal sidor
363
Utgivningsdatum
2010-08-04
Upplaga
1
Förlag
Bra Böcker
Översättare
Jan Risheden
Originaltitel
Precious Blood
Dimensioner
232 x 165 x 30 mm
Vikt
660 g
SAB
Hce
ISBN
9789170026959
Heligt blod (inbunden)

Heligt blod

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2010-08-04

Slutsåld

Rättsläkaren Edward Jenner trodde att han hade lämnat rättsmedicinen för gott, men det bestialiska mordet på en 21-årig kvinna drar honom tillbaka. Det enda ögonvittnet är Ana de Jong, släkting till en av Jenners vänner som nu ber den rättsmedicinske experten om hjälp att skydda henne.

Offrets nakna kropp har arrangerats som vid ett ritualmord och är märkt med mystiska tecken. Jenner blir övertygad om att en seriemördare härjar i staden. Hans farhågor besannas av ännu ett fasansfullt mord. Den desperata jakten på psykopaten och Jenners komplicerade känslor för den unga, vackra kvinna som mycket väl kan bli galningens nästa offer driver den rättsmedicinske experten till den yttersta gränsen för hans fysiska och mentala förmågor.

Allteftersom mörkret blir tätare blir det svårare att säga vem som är jägare och vem som är byte. Vem som skall leva och vem som ska dö.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Heligt blod. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3,5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 24 augusti 2010

    En thrilleraktig kriminalroman. Mycket blodig och spännande. Oerhört amerikansk och väldigt manligt skriven. Lättläst och rekommenderbar.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Heligt blod