Bytet (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
381
Utgivningsdatum
2009-04-09
Upplaga
1
Förlag
Bra Böcker
Översättare
Ulf Gyllenhak
Originaltitel
Power Play
Dimensioner
178 x 110 x 23 mm
Vikt
230 g
SAB
Hce
ISBN
9789170027727
Bytet (pocket)

Bytet

(5 röster)
Pocket Svenska, 2009-04-09

Slutsåld

Det är den perfekta platsen för ett företag i blåsväder. Inga mobiltelefoner, inga bilar. Bara en lyxig, avlägsen stuga omgiven av hundratals mil av vildmark.

Alla de högsta cheferna på Hammond Aerospace Corporation är där. Och så Jake Landry, som i sista stund hoppat in som ersättare. Han är en stabil, ödmjuk och tystlåten kille, duktig på att ligga lågt, och har ett turbulent förflutet som han kämpar för att lägga bakom sig.

Jake känner sig illa till mods bland alla höjdarna han fösts samman med, och är obekväm med allt skryt och all attityd. När ett gäng jägare våldgästar välkomstmiddagen, finner sig cheferna plötsligt tagna som gisslan av beväpnade män som skulle kunna göra vad som helst, mot vem som helst, för att kunna lägga vantarna på den största lösensumman i historien. Skräckslagna, desperata och isolerade från resten av världen är gisslan nu i händerna på män som kanske inte är vad de ser ut att vara. Ingen av cheferna ville ha Jake där, men nu är han den ende som kan rädda dem.

"Nagelbitande läsning, [Finder] jonglerar företagsvärldens korrupta etik med en spännande, skräckfylld intrig."
- Library Journal

"Finder hugger ett hårt tag i sina läsare med en oemotståndlig premiss: att se hur de självsäkra affärsmännen hukar sig medan en snabbkäftad före detta ungdomsbrottsling plockar kidnapparna, en efter en."
Booklist

"En blodig, uppsluppen och hisnande färd [] intrigen dras framåt med ljusets hastighet."
Richmond Times-Dispatch
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Joseph Finder