Pestens tid (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
1227
Utgivningsdatum
2010-06-04
Förlag
Bra Böcker
Översättare
Lennart Olofsson
Originaltitel
The Stand
Dimensioner
210 x 135 x 57 mm
Vikt
1040 g
SAB
Hce
ISBN
9789170028052

Pestens tid

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Storpocket,  Svenska, 2010-06-04

Slutsåld

EN KING-KLASSIKER I NYUTGÅVA

Den kompletta och oavkortade utgåvan.

På bara några veckor slås hela USA ut av en superinfluensa. Smittan sprids med en fruktansvärd hastighet och sjukdomsförloppet är våldsamt. Städerna stinker av ruttnande kroppar och vägarna är fulla av stillastående fordon med döda passagerare. Världen har stannat.

Mitt i kaoset finns det överlevande vissa människor som verkar vara immuna mot smittan. Först vet de inte om varandras existens, men så småningom bildas mindre grupper av överlevande som försöker hjälpas åt. Då kommer drömmarna: goda drömmar och onda drömmar som lockar och leder människorna på deras väg och samlar ihop dem i två läger.

Mänskligheten är nästan utplånad men den eviga kampen mellan det goda och det onda fortsätter.

"Pestens tid" är en av Kings allra mest älskade romaner. På ett mästerligt sätt skildras ett ödelagt USA och de få människor som överlevt den stora katastrofen. I Kings händer blir detta en episk historia om vår civilisation och människans ställning i kampen mellan ont och gott.

Detta är den kompletta och oavkortade utgåvan som King valde att publicera tio år efter att "Pestens tid" kom ut första gången.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Pestens tid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Blaskigt
    Jakob Widström, 26 februari 2014

    En enkel historia med intrig som för tankarna lågbudgeterad TV-serie. Fördelen är att man inte behöver anstränga sig. Ungefär som att åka tåg. Men det är ju inte kul att bara åka tåg i över 1200 sidor.

  2. Bara jag som inte anser att denna är bäst? Den var...
    Heidi, 10 november 2013

    Bara jag som inte anser att denna är bäst? Den var så.. meh. Enkel. jag gillar virushistorier och apokalyptiska teman men jag vet inte, jag fastnade helt enkelt inte för denna. Inte för att det är dålig läsning, tvärtom. Men det passade liksom inte riktigt in på mig.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Stephen King