Som ett eko (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Outlander-serien (del 7)
Antal sidor
1250
Utgivningsdatum
2010-08-04
Upplaga
1
Förlag
Bra Böcker
Översättare
Lisbet Holst
Originaltitel
An Echo in the Bone
Dimensioner
235 x 162 x 58 mm
Vikt
1360 g
SAB
Hce
ISBN
9789170028335
Som ett eko (inbunden)

Som ett eko

(23 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden, Svenska, 2010-08-04
69
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Som ett eko är den sjunde boken i Diana Gabaldons episka kärlekssaga om Claire och Jamie. I den efterlängtade sjunde boken fortsätter Gabaldon den briljanta berättelsen om skotten Jamie Fraser, som lever på 1700-talet, och hans hustru Claire Randall, tidresenären, som kommer från 1900-talet. I 1900-talets relativa trygghet har Jamies och Claires dotter Brianna tillsammans med sin man Roger MacKenzie slagit sig ned på den gamla skotska gården Lallybroch, där dramat om hennes föräldrars liv rullas upp genom de brev som Claire skrivit. De spröda pappersarken talar om Claires och Jamie Fraser flykt från Nord-Carolina. Claire och Jamie vet att amerikanerna kommer att segra, men inte vad det yttersta priset kan bli. Jamie skulle hellre dö än tvingas möta sin son som nu är en ung löjtnant i den brittiska armén. Deras flykt från Nord-Carolina för dem ut på havet där de råkar ut för kapare och blir inblandade i sjöstrider. Brianna och Roger letar efter ledtrådar till inte bara Claires öde utan också sitt eget för deras framtid i Högländerna är på ett mystiskt, oåterkalleligt och djupgående sätt förknippad med liv och död i de nordamerikanska kolonierna där kriget rasar. Med sina fantastiska porträtt av historiska personligheter, från Benedict Arnold till Benjamin Franklin, utgör Som ett eko en svindlande mästerlig roman, full av äventyr, präglad av skarpsinne. En roman vars efterklang lever kvar hos läsaren långt efter att sista sidan lästs. Övriga titlar i serien är: Främlingen, Slända i bärnsten, Sjöfararna, Trummornas dån, Det flammande korset och Snö och aska.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Som ett eko
 2. +
 3. Främlingen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Främlingen av Diana Gabaldon (storpocket).

Köp båda 2 för 171 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Som ett eko. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Outlander
  Kirsti Holst, 23 april 2015

  Beundrar Dianas historiska kunskap. Vilket enormt källarbete som ligger bakom varje bok med fantasi som fyller ut.. Du är outstanding.

 2. Fantastisk läsning
  Inger Agneta Maria Edman, 10 februari 2015

  Kanonbra, liksom alla tidigare böcker i serien! Jag ser nu fram mot att börja läsa Skuggan av ett svek del 1.

 3. Jag har tyvärr inte haft möjlighet att läsa boken...
  Irene Hussner, 15 juli 2013

  Jag har tyvärr inte haft möjlighet att läsa boken ännu, men hoppas få göra det snart eftersom jag läst alla föregående förstår jag att jag kommer att uppskatta den här också, så som jag gjort med de andra.

 4. Helt fantastiska böcker. Har man väl börjat läsa är...
  abbekalle, 27 maj 2013

  Helt fantastiska böcker. Har man väl börjat läsa är det svårt att sluta. Spännande handling och man ser miljöerna framför sig.

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Som ett eko