Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
352
Utgivningsdatum
2011-04-11
Förlag
Bra Böcker
Översättare
Sabina Söderlund
Originaltitel
Your heart belongs to me
Dimensioner
234 x 165 x 23 mm
Vikt
560 g
SAB
Hce
ISBN
9789170028588
Donatorn (inbunden)

Donatorn

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2011-04-11

Slutsåld

Den 34-årige Internet-entreprenören Ryan Perry verkade ha lagt världen för sina fötter. Ända tills de första symptomen började komma från ingenstans. Inom loppet av ett par dagar diagnostiseras han med en obotlig hjärtmuskelsjukdom och hamnar på en väntelista för en hjärttransplantation: det är hans sista hopp och det blir mindre och mindre för varje dag. Ryan är på väg att förlora allt sin hälsa, sin flickvän Samantha och sitt liv.

Ett år senare mår Ryan bättre än någonsin. Affärerna går bra och han hoppas på en återförening med Samantha. Då börjar plötsligt anonyma gåvor dyka upp. Först en låda med godishjärtan och sedan ett hjärtformat smycke. Men läskigast av allt, en video från en hjärtoperation och ett skrämmande meddelande: Ditt hjärta tillhör mig.
På ett ögonblick har det medicinska miraklet som gav Ryan en andra chans i livet förvandlats till en fruktansvärd mardröm. Ryan blir förföljd av en mystisk kvinna som anser sig ha rätt till allt han äger.

"Definitivt en av Koontz mest genomtänkta och väluppbyggda thrillers."
- Booklist

"Koontz ger läsaren en berättelse om moraliska tvivel och eftertanke om vad som är rätt och fel. "Donatorn" hamnar omgående på måste-läsa-listan."
- Denver Post
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Donatorn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4.
    Britt-Marie Kullin, 21 april 2011

    Jag har alltid gillat Dean Koontz böcker, ända sedan jag läste boken "Viskningar" för ungefär trettio år sedan. Det var mer skräck och övernaturligt i hans böcker förr. Och nu är det i stället mer kriminalromansaktigt och även en hel del humor i. Jag tycker att båda stilarna är bra. Det här var min fyrtioförsta bok av honom. (Endast Stephen King har jag fler böcker av: sextio stycken).

    Den här boken, "Donatorn", var bra, lättläst, spännande, rolig, och inte förutsägbar. Jag gillade storyn, och det finns en hel del tänkvärt i den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Dean Koontz