Evig natt (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Släktet (del 3/3)
Antal sidor
410
Utgivningsdatum
2012-08-08
Upplaga
1
Förlag
HarperCollins Publishers
Översättare
Anders Bellis
Originaltitel
The Night Eternal
Dimensioner
233 x 165 x 32 mm
Vikt
728 g
SAB
Hce
ISBN
9789170028663

Evig natt

(10 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2012-08-08
90
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Det har gått två år sedan vampyrerna tog över i Släktet och hela världen är nu på gränsen till förintelse. Atomvintern ligger som en filt över jordens yta och ständigt mörker råder. Solens strålar filtreras genom den förgiftade atmosfären endast under två timmar varje dag en perfekt miljö för vampyrer att fortplanta sig i.

De flesta människor har massutrotats av Mästaren, en uråldrig vampyr utrustad med fruktansvärda krafter. De människor som finns kvar är totalt undergivna och internerade i läger. Människorna är uppdelade i två grupper: de som föder upp fler människor och de som fungerar som föda åt Mästarens vampyrarmé. Människornas öde ligger i händerna på en brokig skara frihetskämpar Doktor Eph Goodweather, före detta chef för Smittskyddsinstitutet, Doktor Nora Martinez, kollega med Eph och skicklig på att döda vampyrer, Vasiliy Fet, den färgstarke ryske råttutrotaren och Mr. Quinlan, Mästarens avkomma som är ute efter hämnd. Deras jobb är att hitta Ephs son, Zack, och rädda världen från undergång.

Mitt i allt detta visar det sig att det troligen finns en förrädare ibland dem. Endast en man kan få Mästaren på fall, men är han rätt person att bära världens öde på sina axlar? Och vem av dem ska göra den ultimata uppoffringen och samtidigt rädda de andra?

"Djävulskt bra läsning, full av skräck."
- Stephen King
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Evig natt
 2. +
 3. Förgörelsen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förgörelsen av Guillermo Del Toro, Chuck Hogan (inbunden).

Köp båda 2 för 180 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Evig natt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra men dåligt avslut.
  Lina A, 28 augusti 2018

  Var inte lika bra som de tidigare i serien och avslutet kändes som det var tvingat fram för att få ett slut så fort som möjligt. Eller så tröttnade författarna på att skriva!

 2. Enligt mig Dessvärre den svagaste delen i Trilogin,...
  Thorgal, 13 november 2013

  Enligt mig Dessvärre den svagaste delen i Trilogin, men ett avslut likväl.
  Gillar delar av boken lika mycket som Del 1 o 2, och vissa delar får jag nästan Allergiska utslag av. KUNDE ha gjorts bättre, men alla är ju av olika åsikter. Läs den gärna för att just avsluta Trilogin, men hoppas inte för mycket!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna