Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
414
Utgivningsdatum
2012-03-05
Upplaga
1
Förlag
Bra Böcker
Översättare
Ingegerd Thungström
Originaltitel
The Lake of Dreams
Dimensioner
230 x 160 x 30 mm
Vikt
700 g
SAB
Hc
ISBN
9789170029325
Drömmarnas sjö (inbunden)

Drömmarnas sjö

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2012-03-05
78
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Efter flera år i Japan återvänder Lucy Jarett hem till sin mor och sitt barndomshem på USA:s östkust. Den gamla trävillan vid sjöns strand ruvar på många hemligheter och Lucy inser att hon inte alls har kommit över sin fars död, även om det är tio år sedan han drunknade under en fisketur.

Hon upptäcker också att hennes första kärlek, Keegan Fall, fortfarande bor kvar i den lilla staden. Han är nu en skicklig glaskonstnär och Lucy kan inte låta bli att dras till honom. En sen kväll när Lucy går omkring i sitt gamla barndomshem, hittar hon ett låst utrymme i en fönsternisch. Där finns en samling gamla saker, tidningsklipp och politiska pamfletter. Hon forskar vidare och upptäcker att hennes släkt har en helt annan historia än vad hon hittills trott.

"Detta är en stark berättelse om historiens påverkan och betydelsen av vår tro, samt viljan att omfamna dessa."
- Booklist

"Detta är ett verk av en mycket begåvad författare."
- The Daily and Sunday Express
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Drömmarnas sjö. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inte bara en vacker framsida
    Emelie, 16 mars 2015

    En intressant bok om hur historiska händelser även kan påverka nuet. Intressant att få följa Lucy Jaretts ungdomsminnen påverka hennes nuvarande situation. Jag anser att det är en bra bok och att den är värd att läsa. I slutet sker det en hel del händelser som jag ansåg var väldigt oväntade och gjorde det svårt att släppa ifrån sig boken. En bra bok med en vacker framsida. Skulle man inte uppskatta boken hoppas jag att man i alla fall kan uppskatta framsidan.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kim Edwards