De målade grottornas land (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Grottbjörnens folk (del 6/6)
Antal sidor
668
Utgivningsdatum
2012-05-15
Upplaga
1
Förlag
Bra Böcker
Översättare
Tove Janson Borglund, Helena Sjöstrand Svenn, Gösta Svenn
Originaltitel
The Land of Panted Caves
Dimensioner
178 x 110 x 40 mm
Vikt
362 g
SAB
Hce
ISBN
9789170029646
De målade grottornas land (pocket)

De målade grottornas land

(25 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket, Svenska, 2012-05-15

Slutsåld

Ayla försöker finna en balans mellan sina uppgifter som nybliven mamma till Jonayla och sin utbildning till andlig ledare och helare. Tillsammans med Jondalar och Zelandoni ger sig Ayla ut på en lång resa för att besöka andra grottor inom Zelandonii. Längs vägen möter de många faror som de övervinner tack vare Jondalars spjutslunga och Aylas speciella förmåga att kommunicera med sina hästar och sin tama varg. När Ayla till sist blir kallad för att bli en riktig Zelandoni kräver Stora Modern ett omänskligt stort offer av Ayla, ett pris hon måste betala för att få Kunskapens Gåva.

Jean M. Auels romaner om Ayla och hennes levnadsöde för 35 000 år sedan är en av vår tids största boksuccéer med mer än 45 miljoner sålda böcker runt om i världen.
Böckerna om stenåldersmänniskorna är omtalade för sitt erotiska innehåll, men en av anledningarna till de otroliga framgångarna är Auels grundliga research och trovärdiga miljöbeskrivningar som lockat läsare i alla kategorier. Auel är otroligt älskad av sina läsare, hon har miljontals fans över hela världen och lockar ständigt ny publik.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av De målade grottornas land. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Läs den själv...!
    Lippa, 31 december 2014

    Denna bok har ett litet oförtjänt rykte att mest röra sig om "mjukporr". Med tanke på alla dessa sidor Jean M Auel har fyllt med historiska, naturvetenskapliga, arkeologiska, biologiska och antropologiska fakta som hon gjort noggrann research på så vill jag inte avfärda dem p g a de i sammanhanget helt försvar-bara "sexscenerna", snarare tvärtom! Det hade varit underligt om stenåldersmänniskans värld inte hade rymt även detta! Då kan nog vissa nutidsfenomen som "Paradise Hotel" vara mer fördärvligt för den ungdom som skulle tro något annat....

  2. Den är ganska bra eftersom jag har läst de andra...
    Mia Wingård Blom, 24 juni 2013

    Den är ganska bra eftersom jag har läst de andra böckerna av samma författare i serien och jag tror att det ska vara den sista. Visserligen var den onödigt lång och berättade bakåt lite mycket från de andra böckerna i serien.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om De målade grottornas land