Donatorn (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
299
Utgivningsdatum
2012-06-11
Upplaga
1
Förlag
Bra Böcker
Översättare
Sabina Söderlund
Originaltitel
Your Heart Belongs to Me
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
160 g
SAB
Hce
ISBN
9789170029660
Donatorn (pocket)

Donatorn

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2012-06-11

Slutsåld

Den 34-årige Internet-entreprenören Ryan Perry verkade ha lagt världen för sina fötter. Ända tills de första symptomen började komma från ingenstans. Inom loppet av ett par dagar diagnostiseras han med en obotlig hjärtmuskelsjukdom och hamnar på en väntelista för en hjärttransplantation: det är hans sista hopp och det blir mindre och mindre för varje dag. Ryan är på väg att förlora allt sin hälsa, sin flickvän Samantha och sitt liv.

Ett år senare mår Ryan bättre än någonsin. Affärerna går bra och han hoppas på en återförening med Samantha. Då börjar plötsligt anonyma gåvor dyka upp. Först en låda med godishjärtan och sedan ett hjärtformat smycke. Men läskigast av allt, en video från en hjärtoperation och ett skrämmande meddelande: Ditt hjärta tillhör mig.
På ett ögonblick har det medicinska miraklet som gav Ryan en andra chans i livet förvandlats till en fruktansvärd mardröm. Ryan blir förföljd av en mystisk kvinna som anser sig ha rätt till allt han äger.

"Definitivt en av Koontz mest genomtänkta och väluppbyggda thrillers."
- Booklist

"Koontz ger läsaren en berättelse om moraliska tvivel och eftertanke om vad som är rätt och fel. "Donatorn" hamnar omgående på måste-läsa-listan."
- Denver Post
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Donatorn. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Gäsp!
    Love2Read, 4 mars 2015

    Trodde detta skulle vara en spännande bok, men nej. Handlingen i boken hade kunnat bli riktigt bra med tanke på att någon ansåg sig ha rätt till Ryans nya hjärta, men tyvärr har författaren inte tagit vara på detta. Berättelsen spretar hit och dit och griper aldrig riktigt tag i läsaren. Enda lite spännande tillfället i boken var när Ryan Perry fick hem godishjärtanen och halsbandet, men inte heller då hade författaren tagit vara på detta och spunnit vidare på det. Istället var det hela över ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Dean Koontz

Bloggat om Donatorn