Esmaraldas seanser (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
380
Utgivningsdatum
2012-06-11
Upplaga
1
Förlag
Bra Böcker
Dimensioner
178 x 111 x 24 mm
Vikt
340 g
SAB
Dopb
ISBN
9789170029813
Esmaraldas seanser (pocket)

Esmaraldas seanser

(8 röster)
Pocket Svenska, 2012-06-11
55
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Esmaralda är ett seriöst, svenskt medium som under 35 år har spått tusentals svenskar människor i alla åldrar och från alla samhällsgrupper vänder sig till henne och får hjälp med kärleksbekymmer, hemsökta hus, kontakter med döda släktingar och livsavgörande val. Gåvan har alltid funnits i hennes liv och redan som barn blev hon ofta tillfrågad om människors framtid och öde. Fram till för 20 år sedan tog hon emot sina kunder i hemmet men för att värna om barnen och familjens integritet övergick hon till att spå via brev och e-post.

I sin bok berättar hon rättframt och ärligt om sina mest intressanta seanser. Varje fall inleds med ett autentiskt brev från klienten som ber om hjälp, varpå Esmaralda berättar om sina syner och reflektioner som leder fram till ett svar. I flera fall återkommer klienten med ytterligare ett brev där vi får veta hur det gick för honom eller henne.

Esmaraldas seanser ger en fullkomligt unik inblick i ett oförklarligt yrke. Detta är en fascinerande läsning oavsett vad man har för inställning till övernaturliga företeelser.

Läs mer på Esmaraldas blogg: http://blogg.passagen.se/ezmaralda
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Esmaraldas seanser
  2. +
  3. En dörr på glänt : berättelser från dödens tröskel

De som köpt den här boken har ofta också köpt En dörr på glänt : berättelser från dödens tröskel av Patricia Pearson (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Esmaraldas seanser