Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Drömwebben 2 0
Antal sidor
148
Utgivningsdatum
2009-10-01
Upplaga
1
Förlag
Liber
Illustratör/Fotograf
Agneta Brogren
Dimensioner
200 x 156 x 12 mm
Vikt
260 g
ISBN
9789170053412
Drömwebben 2.0 - 20 exempel på hur svenska företag arbetar med sina webbplatser (häftad)

Drömwebben 2.0 - 20 exempel på hur svenska företag arbetar med sina webbplatser

Häftad Svenska, 2009-10-01

Slutsåld

Internet är idag en viktig marknads- och försäljningskanal för företag och organisationer. Webbplatsen blir ett strategiskt verktyg och en viktig del av företagets organisation. Men för att få maximal effekt av sin webbplats krävs mycket tankeverksamhet och arbete.
Hur ser den bästa webbplatsen ut för ditt företag? Hur skapar ni er "drömwebb" som är lätt att använda, billig i drift och till nytta för hela verksamheten? Boken innehåller berättelser och intervjuer från 20 företag och organisationer som generöst delar med sig av sina erfarenheter av att nå sina drömwebbar. Exempel på företag och organisationer är Volvo, Riksdagen, Djurens rätt, Vin & Sprit och Adressändring.
Det krävs inga tekniska förkunskaper eller krånglig terminologi. Den vänder sig till chefer, kommunikatörer, informatörer, strateger och alla som arbetar med att förbättra webbplatsen. Författarna har många års erfarenheter av kommunikations- och webbutveckling.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Tantmanifestet

    Anna Stalteri Marcus, Lisen Almgren

    Tantmanifestet handlar om en personlighetstyp och ett tillstånd snarare än om en ålder. Det finns kvinnor och män som aldrig blir tanter trots att de lever tills de blir 100. En del träder in i tantåldern vid 50 eller 60. Andra redan vid 25. Vissa...