Nya berättarboken (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2008-09-15
Förlag
BTJ Förlag
Dimensioner
200 x 130 x 8 mm
Vikt
120 g
SAB
F.063,Eabf
ISBN
9789170186295
Nya berättarboken (häftad)

Nya berättarboken

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2008-09-15
144
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
De allra flesta människor skulle ha stor glädje av att utveckla sin muntliga berättarteknik. För att underhålla, undervisa eller ge händelser i livet en extra guldkant. För att göra tal eller information mer levande. På sängkanten eller på resan, kring köksbordet eller lägerelden, i klassrummet eller i sammanträdeslokalen, när man blir sittandes i väntrummet utan någonting att göra eller när solen sakta sjunker ner i havet och små skugglika varelser tassar fram ur mörkret.

Lyckligtvis finns det en hel del enkla tips och tankar om hur man blir en mer fängslande berättare. Boken beskriver också hur man hittar och hittar på berättelser, hur ordmagi fungerar och hur man tränar minnet och fantasin. Den passar för den som vill börja en bana som berättarkonstnär.

Ulf Ärnström har undervisat och coachat flera tiotusentals deltagare i studiedagar och workshops om muntligt berättande. Han har arbetat som professionell berättare och utbildare sedan mitten av åttiotalet. Den första versionen av den här boken utkom 1991. Ulf har också publicerat Varför - en bok om berättande i undervisning som utkommer hösten 2008 i ny upplaga. Omslag: Jonas Anderson
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nya berättarboken
  2. +
  3. En oväntad jul

De som köpt den här boken har ofta också köpt En oväntad jul av Natalie Cox (pocket).

Köp båda 2 för 193 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nya berättarboken. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Inte så bra som jag förväntade mig. Kunde ha varit...
    T, 6 december 2013

    Inte så bra som jag förväntade mig. Kunde ha varit lite mer grundläggande om sättet att framföra budskapet i en berättelse beroende lite på vilken sammansättning av publiken är. Att det finns några tips hur man snabbt kan anpassa ett framförande utifrån en för föreläsaren okänd sammansättning av åhörarna.

Visa alla 1 recensioner